Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Unteanu, la Adevarul Live: Corina Cretu are 90% sanse sa ajunga comisar european

Adevărul Adevărul,
Cristian Unteanu, la Adevarul Live: Corina Cretu are 90% sanse sa ajunga comisar european

Corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, a declarat astazi, la Adevarul Live, ca europarlamentarul PSD Corina Cretu are cele mai multe sanse pentru a deveni comisar UE. continuă pe Adevărul

Culisele de la Bruxelles: noi portofolii in discutie pentru Corina Cretu?

La Bruxelles, jocurile prind viteza, ca si schimbarile posibile de perspectiva datorate aparitiei, rand pe rand, in spatiul a cateva ore, a noilor nume de doamne propuse de cateva dintre statele membre pentru viitoarea Comisie Europeana, scrie Cristian Unteanu, corespondent de presa la Bruxelles.

Adevarul Live, ora 15.00: Cristian Unteanu, despre culisele bataliei pentru functia de comisar UE

Corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, si jurnalistul Sebastian Zachmann vor discuta la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre propunerile Romaniei pentru functia de comisar european.

Cine este Corina Cretu, cea de-a doua nominalizare pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PSD Corina Cretu este cea de-a doua nominalizare facuta de premierul Victor Ponta pentru postul de comisar european in viitoarea Comisie Juncker, alaturi de Dacian Ciolos. Decizia presedintelui CE Jean-Claude Juncker privind portofoliul acordat Romaniei in Comisia Europeana va fi anuntata saptamana viitoare.

Despre rezultatele de la a doua sesiune de Bac, astazi la Adevarul Live de la 14.00. Notele au fost publicate pe edu.ro

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14. 00, vom discuta despre rezultatele celei de a doua sesiuni de Bacalaureat 2014, unde numai 22,27% din candidati au promovat examenul.

VIDEO Profesoara Iulia Pop, la Adevarul Live: La liceele unde media de admitere a fost mica s-au luat si note mici la Bac.Notele au fost publicate pe edu.ro

Profesorii Corneliu Riegler si Iulia Pop au venit luni la Adevarul Live unde au discutat despre rezultatele celei de a doua sesiuni de Bacalaureat 2014, unde numai 22,27% din candidati au promovat examenul.

VIDEO Adevarul Live: Memorie si urbanism cu Dan Falcan si Mihai Burcea

Istoricii Dan Falcan si Mihai Burcea Militia Spiritruala) vor discuta cu Ioana Lupea despre memorie si urbanism si Bucuresti. Turul totalitarismelor, muzeificare si functionalitate, identitate, ocupare - au fost subiectele dezbaterii Adevarul Live de la ora 13.

Regizoarea Chris Simion vine cu Festivalul UnderCloud in studioul Adevarul Live, de la ora 14

Cunoscuta pentru piesele de teatru pe care le monteaza cu succes in teatrele din Bucuresti, regizoarea si scriitoarea Chris Simion vine in studiourile Adevarul Live pentru un dialog cu jurnalistul Florin Ghioca.

Regizoarea Chris Simion vine cu Festivalul UnderCloud in studioul Adevarul Live, de la ora 14.00

Cunoscuta pentru piesele de teatru pe care le monteaza cu succes in teatrele din Bucuresti, regizoarea si scriitoarea Chris Simion vine in studiourile Adevarul Live pentru un dialog cu jurnalistul Florin Ghioca.

VIDEO FOTO UPDATE Corina Cretu, confirmata de Bruxelles, drept propunerea Romaniei la Politica Regionala

Corina Cretu, europarlamentar PSD, fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European. Premierul Victor Ponta l-a informat, pe 30 iulie, pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, despre cele doua propuneri ale Guvernului pentru functia de comisar european, informarea continand inclusiv numele celor propusi, Dacian Ciolos si Corina Cretu.

Ponta il sapa pe Ciolos cu Corina Cretu

Avansarea de catre premierul Ponta a celei de-a doua propuneri de comisar european din partea Romaniei, in persoana Corinei Cretu, submineaza sansele lui Dacian Ciolos de a obtine un al doilea mandat de comisar pentru Agricultura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )