Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cristiano Ronaldo, acuzat de ministrul italian al Sporturilor! Ce amenda poate primi pentru incalcarea protocolului anti-covid

Adevărul Adevărul,
Cristiano Ronaldo, acuzat de ministrul italian al Sporturilor! Ce amenda poate primi pentru incalcarea protocolului anti-covid

Scandalul in care este implicat Cristiano Ronaldo,confirmat cu noul coronavirus in aceasta saptamana,a fost comentat si deministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora. continuă pe Adevărul

Ministrul italian al Sporturilor: Cristiano Ronaldo a incalcat protocolul sanitar

Cristiano Ronaldo, fotbalistul lui Juventus, a incalcat protocolul sanitar cand a parasit cantonamentul nationalei Portugaliei si s-a intors la Torino, a afirmat ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, relateaza presa din tara sa.

FOTO Ce a postat Cristiano Ronaldo dupa ce a fost acuzat de incalcarea protocolului sanitar

Jucatorul vedeta al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a aparut combativ ca de obicei intr-o postare pe social media vineri, la o zi dupa ce a fost acuzat de incalcarea regulilor impuse de guvernul italian privind combaterea coronavirusului, scrie dpa.

Ministrul italian al Sportului confirma: Ronaldo a incalcat protocolul sanitar

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a afirmat ca fotbalistul formatiei Juventus, Cri.

Cristiano Ronaldo reactioneaza: Nu am incalcat nicio lege

Aratat cu degetul pentru ca ar fi parasit izolarea la care se afla in Italia si ulterior confirmat pozitiv cu noul virus gripal, Cristiano Ronaldo demonteaza acuzatiile care i se aduc.

Mesajul mamei lui Cristiano Ronaldo, dupa ce fotbalistul a fost diagnosticat cu Covid

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Fotbalistul in varsta de 35 de ani nu prezinta simptome, iar starea sa de sanatate este una buna. Vestea ca Ronaldo a fost.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu Sars-Cov-2

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo este confirmat ca infestat cu noul virus gripal care provoaca boala Covid-19.

Cristiano Ronaldo, diagnosticat cu COVID-19

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Portughezul a intrat in izolare si va rata meciul impotriva Suediei, programat pentru maine seara. Fotbalistul in varsta de 35 de ani nu.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv la Covid-19: A parasit cantonamentul Portugaliei

Informatia zilei din fotbalul mondial vine din Portugalia: Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv la Covid-19. Atacantul celor de la Juventus a parasit cantonamentul nationalei tarii sale intrand in izolare.

Cristiano Ronaldo are COVID-19! Detalii de ultima ora despre starea portughezului

Starul celor de la Juventus a refuzat izolarea, desi doi angajati ai clubului italian cu care avusese contact s-au imbolnavit. Fotbalistul de 35 de ani a plecat la nationala, a jucat deja doua meciuri, dar va fi oprit de la al treilea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )