Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cristiano Ronaldo, in carantina dupa ce a intrat in contact cu un coleg de la Juventus infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Cristiano Ronaldo, in carantina dupa ce a intrat in contact cu un coleg de la Juventus infectat cu coronavirus

Cristiano Ronaldo ramane in carantina in locuinta sa din Madeira, dupa ce colegul sau din echipa Juventus, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu coronavirus. continuă pe Antena3

Coronavirus. Epidemia face ravagii: Cristiano Ronaldo, in carantina! Ce se intampla cu colegul sau bolnav

Starul celor de la Juventus s-a intors acasa, la Madeira, pentru a fi alaturi de mama lui care, de curand, a suferit un atac de cord. in Portugalia, CR7 a aflat ca trebuie sa stea izolat in urmatoarele 14 zile.

Cristiano Ronaldo are motive de bucurie. Ce a facut fotbalistul dupa ce a bifat meciul cu numarul 1000 din cariera

Cristiano Ronaldo are, la 35 de ani, o cariera fabuloasa si multe motive de bucurie. Fotbalistul a bifat meciul cu numarul 1000 din cariera chiar intr-un mare derby din Serie A, Juventus Inter. Cristiano Ronaldo are motive de bucurie. Ce a facut fotbalistul dupa ce a bifat meciul cu numarul 1000 din cariera Juventus .

Coronavirus - Cum a ales Cristiano Ronaldo sa se protejeze impotriva virusului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a parasit Italia, tara europeana cea mai afectata de epidemia de coronavirus, si s-a refugiat in orasul sau natal, Funchal, impreuna cu familia sa, pentru a fi alaturi de mama sa, victima unui accident vascular cerebral AVC), suferit la inceputul acestei luni, informeaza EFE.

Cristiano Ronaldo s-a refugiat in Portugalia, de teama coronavirusului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a parasit Italia, tara e.

CORONAVIRUS |Cristiano Ronaldo, gest NEASTEPTAT inainte de meciul cu Inter (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a facut un gest neasteptat inaintea meciului cu Inter. Mai precis, jucatorul de la Juventus a batut palma, la coborarea din autocar, cu fanii imaginari prezenti la stadion inainte de a intra.

O italianca isi striga durerea din carantina, dupa ce tatal ei a murit de coronavirus: Am suferit singuri, ca niste caini! Nimeni nu e la adapost!

O femeie din Italia care si-a pierdut tatal, dupa ce a murit de coronavirus, isi striga durerea intr-un mesaj video care s-a viralizat in ultimele ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )