Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile

Antena3 Antena3,
Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile

Atacantul echipei Real Madrid Cristiano Ronaldo a fost desemnat, miercuri seara, de Federatia Portugheza de Fotbal, cel mai bun jucator portughez din toate timpurile, informeaza Mediafax. Ronaldo a fost urmat in. continuă pe Antena3

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile, peste Eusebio si Luis Figo

Atacantul echipei Real Madrid Cristiano Ronaldo a fost desemnat, miercuri seara, de Federatia Portugheza de Fotbal, cel mai bun jucator portughez din toate timpurile, informeaza Gazzetta dello Sport.

Castigator Balonul de Aur: starul Realului, Ronaldo, a fost ales cel mai bun fotbalist al lumii in 2014. Cine a dat cel mai frumos gol al anului

Castigator Balonul de Aur. Portughezul de 29 de ani Cristiano Ronaldo a cucerit distinctia acordata de FIFA si de revista France Football celui mai bun jucator al planetei. Adevarul prezinta lista completa a premiilor acordate de forul mondial.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles California), anunta Mediafax. Patricia Arquette a castigat duminica seara, la Los Angeles, un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar cu interpretarea din filmul Boyhood.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a.

FOTO. Unde se va construi si cum va arata cel mai mare pod rutier din lume

Cel mai mare pod rutier din lume se va construi in Turcia peste stramtoarea Bosfor si va avea o lungime totala de 2,1 kilometri si o latime de 59 de metri, informeaza Mediafax.

Iarna cu gust de scortisoara pe Valea Prahovei. Cel mai bun vin fiert din statiunile montane

Chiar daca in orase iarna pare ca s-a domolit, pe Valea Prahovei, zapada este stapana pe peisaj. Iar dupa o tura cu schiurile sau cu placa, ce poate fi mai bun decat un bun fiert, savurat cu rosul in obraji capatat pe partii.

Cel mai bun hibrid pentru gameri: O consola Sony PS4 si una Xbox One in acelasi sistem de gaming

Sony PS4 si Xbox One sunt cele mai populare console pentru jocuri video, dar cum ar fi daca le-ai avea pe amandoua in acelasi pachet?.

Cristiano Ronaldo, jucatorul tuturor timpurilor in Portugalia. Ce fotbalisti legendari a devansat

Cristiano Ronaldo, Balonul de Aur 2014, a fost desemnat, de catre Federatia Portugheza de Fotbal, cel mai bun jucator din istoria fotbalului portughez. Starul lui Real Madrid a devansat mai multi jucatori legendari.

LIVETEXT Balonul de Aur.Manuel Neuer, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo se dueleaza pentru trofeu

Campion mondial alaturi de Germania, Manuel Neuer si doi dintre cei mai cunoscuti fotbalisti ai momentului, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo sunt in lupta pentru Balonul de Aur, care desemneaza cel mai bun jucator din 2014.

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in cariera Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat in cadrul unei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )