Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2016 de catre FIFA

Hotnews Hotnews,
 Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2016 de catre FIFA

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, in varsta de 31 de ani, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2016 in cadrul galei The Best FIFA Football Awards 2016, de la Zurich, primul eveniment organizat dupa ce forul international a intrerupt parteneriatul cu revista France Football, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Denis Alibec a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului 2016

Fotbalistul Denis Alibec, transferat recent de la Astra Giurgiu la Steaua Bucuresti, a fost desemnat jucatorul roman al anului 2016 in cadrul Galei Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania AFAN).

Denis Alibec, desemnat cel mai bun jucator. Marius Sumudica, antrenorul anulu

Atacantul echipei Steaua, Denis Alibec, a primit premiul pentru cel mai bun jucator din campionatul Romaniei, el fiind ales totodata si cel mai bun atacant, iar fostul sau antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a fost desemnat antrenorul anului, vineri seara, in cadrul Galei AFAN.

Un handbalist de la Dinamo a fost desemnat cel mai bun debutant din Liga Campionilor

Interul stanga iranian Sajad Esteki, jucatorul echipei Dinamo Bucuresti, a fost ales cel mai bun debutant in 2016 in Liga Campionilor la handbal masculin.

Lungmetrajul Elle a castigat Globul de Aur la categoria Cel mai bun film strain

Lungmetrajul Elle, regizat de Paul Verhoeven, a castigat Globul de Aur la categoria cel mai bun film strain, anunta News. ro. La categoria cel mai bun film strain, lungmetrajul Elle, in care rolul principal este interpretat de actrita Isabelle Huppert, a fost nominalizat alaturi de coproductia cu participare romaneasca Toni Erdmann Germania-Austria) si de peliculele Divines Franta-Qatar), Neruda Chile) si The Salesman Iran).

VIDEO Globurile de Aur 2017: Filmul La La Land - marele castigator al galei, cu 7 premii. Moonlight- cel mai bun film-drama

Musicalul romantic 'La La Land', in regia lui Damien Chazelle, cu Emma Stone si Ryan Gosling in rolurile principale, a castigat duminica seara Globul de Aur pentru cel mai bun film-comedie, cu ocazia celei de-a 74-a gale anuale Golden Globes, desfasurata la Los Angeles. Cu sapte premii, acest film poate fi considerat marele castigator al galei, dupa ce le-a adus cate un Glob de Aur si regizorului Damien Chazelle, dar si actorilor Emma Stone si Ryan Gosling.

Pietele europene, in cel mai bun start de an de dupa 2013

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, incheind cea mai buna prima saptamana dintr-un an de dupa 2013, pe fondul unor date pozitive privind piata muncii din SUA.

AM DESCOPERIT CARE ESTE CEL MAI BUN JOB DIN LUME! Faci poze pentru Instagram si te iMBOGATESTI

Compania Royal Caribbean International cauta persoane care sa calatoreasca si sa fotografieze vacantele de pe trei croaziere difeite in cadrul unui internship platit de trei luni. Tot ce trebuie sa.

Noul Chromebook de la Acer ar putea fi cel mai bun laptop pentru elevi

In ultimii 10 ani, computerele s-au schimbat foarte mult, iar internetul a ajuns suficient de bun cat sa fie util si un laptop bazat mai ales pe cloud. Aceasta e filosofia Google cu Chrome OS, iar acum Acer anunta un laptop nou cu acest sistem de operare.

De necrezut! Copilul cu cel mai mare cap din lume a socat medicii din India (FOTO, VIDEO)

Cazul unui bebelus dintr-o familiedin India, care a fost nascut cu o malformatie a craniului, a socat pe toata lumea. Acesta este considerat copilul cu cel mai mare cap din lume, aspectul lui fiind.

Cel mai rapid stick USB din lume este noul SanDisk Extreme Pro

Competitia pentru superlative absolute i-a motivat pe cei de la SanDisk sa ajunga la CES 2017 cu cel mai rapid stick USB intitulat SanDisk Extreme Pro USB 3. Aproape orice utilizator de computer detine unul sau mai multe stick-uri USB. Acestea sunt utile intr-o varietate foarte mare de scenarii, incepand cu instalarea unui sistem de [].

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )