Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cristiano Ronaldo nu face parte din echipa ideala a Champions League, faza grupelor

Hotnews Hotnews,
 Cristiano Ronaldo nu face parte din echipa ideala a Champions League, faza grupelor

Site-ul oficial al UEFA a anuntat, marti, echipa ideala a competitiei dupa terminarea fazei grupelor. Proaspat castigator al Balonului de Aur a primit trofeul luni, 12 decembrie), Cristiano Ronaldo nu face parte din 11-le ideal. continuă pe Hotnews

Ronaldo nu a fost inclus in echipa ideala a fazei grupelor Ligii Campionilor

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Balonul de Aur, nu a fost inclus in echipa ideala a fazei grupelor Ligii Campionilor, a anuntat site-ul oficial al UEFA.

La vremuri noi, tot noi: Cine ar putea face parte din noul guvernPSD (FOTO)

In editia de marti a emisiunii Talk B1, moderata de Laurentiu Botin, a fost prezentata o posibila varianta a in ceea ce priveste componenta noului guvern. Pe lista posibilor.

Operatiunea Dragnea premier. PSD vrea sa il sustina pe Liviu Dragnea prim-ministru, desi este condamnat penal pentru fraudarea referendumului. Cine sunt politicienii agreati de PSD, care ar putea face parte din Cabinetul sau

Cu majoritatea asigurata dupa alegerile parlamentare de duminica, social-democratii avanseaza numele lui Liviu Dragnea pentru postul premier, desi acesta este condamnat penal.

Udrea, Cernea si Paleologu NU vor face parte din noul Parlament: Niciun candidat independent nu a reusit sa obtina un loc in Legislativ

Niciun candidat independent de la alegerile parlamentare nu a reusit sa obtina un loc in noul legislativ, dupa scrutinul de pe 11 decembrie. Elena Udrea, Theodor Paleologu si Remus Cernea nu vor.

Cristiano Ronaldo: Daca as fi fost coechipier cu Messi, as fi avut mai multe Baloane de Aur castigate pana acum

Cristiano Ronaldo a ajuns la cota patru Baloane de Aur castigate, lusitanul primindu-l pe ultimul in cursul zilei de luni n. r. 12 decembrie). La putin timp dupa ce a primit trofeul, atacantul Realului a precizat ca ar fi avut mai multe Baloane castigate daca ar fi fost coechipier cu Lionel Messi, marele sau rival de la FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo a castigat pentru a patra oara Balonul de Aur

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a castigat, luni, pentru a patra oara Balonul de Aur, distinctie acordata din acest an doar de France Football, dupa incheierea colaborarii cu FIFA.

Cristiano Ronaldo a castigat pentru a patra oara Balonul de Aur

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, a castigat pentru a patra oara in cariera trofeul 'Balonul de Aur', cea mai importanta distinctie individuala din fotbalul mondial, a anuntat luni seara, revista France Football, organizatorul votului, potrivit AFP.

Cristiano Ronaldo a castigat pentru a patra oara Balonul de Aur (FOTO)

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur pentru a patra oara in cariera, informeaza DigiSport. Distinctia vine dupa ce jucatorul portughez a castigat Liga Campionilor cu Real Madrid,.

Football Leaks: Fiscul spaniol a deschis o investigatie privind fapte de evaziune fiscala. Vizat este mai ales Cristiano Ronaldo

Autoritatile fiscale din Spania au deschis o ancheta privind eventuale prectici de evaziune fiscala in care ar fi implicate staruri ale fotbalului, potrivit mai multor grupuri de presa europene, citate de.

Cristiano Ronaldo, noul Balon de Aur

Suspansul, atat cat mai ramasese din el, a fost spulberat luni seara la organizata de revista France Footbal la Paris si in cadrul careia a fost anuntat castigatorul trofeului Balonul de Aur.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )