Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cristiano Ronaldo, intampinat de sute de fani la Torino

Antena3 Antena3,
Cristiano Ronaldo, intampinat de sute de fani la Torino

Ute de fani entuziasti l-au intampinat calduros luni pe un Cristiano Ronaldo mai degraba rezervat, la Torino, unde celebrul fotbalist portughez va semna in cursul zilei un contract cu Juventus, relateaza. continuă pe Antena3

Cristiano Ronaldo a efectuat vizita medicala la Juventus

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a trecut, luni, de vizita medicala la noua lui echipa, Juventus Torino.

Cristiano Ronaldo in topul trei al salariilor din fotbal

Recent transferat de la Real Madrid la Juventus Torino, atacantul Cristiano Ronaldo are in pofida varstei 33 ani) al treilea cel mai mare salariu din fotbalul mondial.

Cristiano Ronaldo a dat LOVITURA: A ajuns al treilea cel mai bine platit fotbalist din lume! Cat CASTIGA starul lusitan dupa transferul la Juventus

Cristiano Ronaldo pare sa fi dat lovitura odata cu transferul la Juventus Torino. Contractul cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, ii aduce acestuia un salariu anual de 30 de milioane de euro. Lusitanul.

Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bine platit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnand un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As. com noteaza ca atacantul portughez nu a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume, in ciuda intelegerii lucrative incheiate.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )