Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cristiano Ronaldo si-a achizitionat cea mai scumpa masina din lume

Online Sport Online Sport,
Cristiano Ronaldo si-a achizitionat cea mai scumpa masina din lume

Presa britanica de miercuri scrie ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo a cheltuit o avere pe un bolid de lux. continuă pe Online Sport

Cristiano Ronaldo ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume: cum arata si cat costa FOTO VIDEO

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume: un Bugatti La Voiture Noire, un exemplar unicat.

Simona Halep, pregatita pentru sezonul de zgura: E cea mai buna parte a anului pentru mine. La Madrid ma simt ca acasa

Simona Halep 3 WTA) a plecat, miercuri, la Madrid, acolo unde va participa la prima competitie pe zgura din acest sezon. Turneul de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei se va disputa in perioada 4-11 mai. Halep a declarat ca se simte pregatita pentru sezonul de zgura, cea mai buna parte a anului pentru ea. La Madrid ma simt ca acasa, imi e foarte bine acolo, a spus numarul 3 WTA.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Cea mai veche urma de picior din cele doua Americi, descoperita in Chile

Cea mai veche amprenta umana de pe continentul american are o vechime de 15. 600 de ani si a fost descoperita la situl arheologic din Pilauco, in sudul Chile, au confirmat oamenii de stiinta pentru presa locala, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Cea mai importanta cladire de patrimoniu din Baile Herculane are sansa sa revina la viata. Cati bani au donat pana acum romanii

Voluntarii de la Herculane Project au reusit sa stranga din donatii, pana acum, peste 18. 000 de euro, pentru punerea in siguranta si conservarea uneia dintre cele mai importante cladiri din Baile Herculane.

Teo Trandafir, cea mai grea cumpana a vietii sale! Din pacate, E ADEVARAT!

Indragita Teo Trandafir este recunscuta pentru sfaturile despre viata pecare le ofera. De curand, indragita prezentatoare TV a scris, peFacebook, care sunt cele mai de pret lucruri care conteaza in.

Cea mai buna prietena a lui Razvan Ciobanu, adevarul despre depresia designerului: Am plans impreuna, ne prindea dimineata la telefon

Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale designerului Razvan Ciobanu, a scris un mesaj emotionant despre creatorul de moda. 27 de ani ne-am iubit, ne-am injurat, ne-am certat, ne-am.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )