Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristiano Ronaldo, spre al doilea Balon de Aur din cariera?

Antena3 Antena3,
Cristiano Ronaldo, spre al doilea Balon de Aur din cariera?

Cristiano Ronaldo pare sa fi sprintat spre al doilea Balon de Aur din cariera sa, ultimele evolutii ale portughezului transformandu-l in principalul favorit la cucerirea trofeului oferit de FIFA si revista France. continuă pe Antena3

VIDEO Cristiano Ronaldo, imperial (a reusit o tripla) - Portugalia merge la CM

Portugalia s-a calificat la Mondialul de fotbal din 2014, lusitanii trecand in dubla mansa de Suedia. A fost 3-2 pentru lusitani in Suedia, dupa o tripla a lui Cristiano Ronaldo. In tur, Portugalia se impusese cu 1-0, cu o reusita tot a atacantului celor de la Real Madrid.

Portughezul Cristiano Ronaldo va avea propriul sau muzeu la Funchal

Fotbalistul Cristiano Ronaldo va avea propriul sau muzeu la Funchal, capitala insulei portugheze Madeira, de unde este el originar. Muzeul dedicat fotbalistului de la RealMadrid va contine fotografii, tricouri s.

Cristiano Ronaldo va avea propriul muzeu la Funchal

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va avea propriul muzeu la Funchal, capitala insulei portugheze Madeira, de unde este originar, conform MEDIAFAX. Muzeul va contine fotografii,.

Kim Ye Rim si-a lansat primul album oficial din cariera Goodbye 20! Asculta aici toate piesele de pe material!

Membra formatiei sud-coreene Two Months revine in atentia publicului ca artista solo si isi lanseaza, dupa multe luni de asteptare, primul album din cariera, intitulat Goodbye 20. Noul sau material se evidentiaza gratie combinarii diferitelor stiluri muzicale care, puse laolalta, creeaza un sound eclectic. De pe Goodbye 20 tanara Kim Ye Rim a extras ca .

Fostul concurent de la Vocea Romaniei, Daniel Max Dragomir, a filmat primul clip din cariera.

Daniel Max Dragomir, fost concurent la euro156;Vocea Romaniei, a lansat primul videoclip din cariera pentru piesa Niciodata nu e de ajuns. Piesa a fost compusa de Daniel Max Dragomir, impreuna cu colegii sai din trupa Smashed Mosquito, iar clipul a fost regizat de Vlad Rosca si Larry Maronese. Filmarile au durat aproape 24 de ore si au avut loc intr-un cadru de poveste, la o gradinita din Baneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost inconjurat de o multime de jucarii. Am ales ca loc de filmare o .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )