Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristina Dorobantu este din nou singura. De ce s-a despartit de iubit

Playtech Playtech,
Cristina Dorobantu este din nou singura. De ce s-a despartit de iubit

Cristina Dorobantu este din nou singura! Relatia controversata pe care o are cu fostul logodnic al sau continua sa ajunga in acelasi punct. De ce au ajuns din nou la despartire si care e motivul pentru care prezentatoarei de televiziune nu-i merge in dragoste? Cristina Dorobanti s-a despartit de iubit Are succes si se bucura . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu. Marele artist a ajuns din nou la spital, in stare grava

Care este acum starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu? Marele actor se afla iar pe patul de spital, in stare grava, avand afectiuni pulmonare, anunta Antena3. ro. Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu Ion Dichiseanu s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitatii scazute din cauza varstei. Acum, actorul in varsta de 87 .

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Streinu Cercel: Cladirea in care a izbucnit incendiul este din 1953 si a fost refacuta din toate punctele de vedere

Cladirea Institutului Matei Bals din Capitala in care a izbucnit incendiul soldat cu patru morti este din 1953 si a fost refacuta din toate punctele de vedere, iar ultima linie de oxigen a fost montata in decembrie, a declarat medicul Adrian Streinu Cercel, fost manager al spitalului.

Romania, lider la coruptie, din nou: cum stam fata de restul tarilor UE

Indicele de perceptie a coruptiei este cea mai buna referinta stabilita la nivel global pentru a intelege cat de grava este aceasta problema intr-o tara. Din pacate, fara sa.

Ludovic Orban si-a anuntat colegii ca va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, luni, colegii din partid ca vrea sa candideze pentru sefia Partidului National Liberal, la Congresul din anul 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )