Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cristina Ich, probleme grave la nastere. Nu sunt bine. Cata suferinta! Ce i s-a intamplat

Playtech Playtech,
Cristina Ich, probleme grave la nastere. Nu sunt bine. Cata suferinta! Ce i s-a intamplat

Cristina Ich l-a facut pentru prima oara tata pe Alexandru Piturca, vineri, 25 octombrie. Ea a nascut un baiat perfecta sanatos pe care il cheama Noah Alexandru. Desi cei doi traiesc cele mai frumoase momente din viata lor, iar vedeta simte pe pielea ei ce inseamna cu adevarat sa fii mama, a povestit ca, in . continuă pe Playtech

DUMNEZEULE, CE DRAMA CUMPLITA! Cristina Ich a dat vestea DEVASTATOARE dupa COMPLICATIILE de la nastere, chiar de pe patul de SUFERINTA: Piturca Jr. nu si-a mai putut stapani lacrimile... (GALERIE FOTO)

Cristina Ich a devenit, in urma cu cateva zile, mama pentru prima oara. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa vedeta a facut acum primele declaratii dupa nastere, unele nu tocmai fericite.

Cristina ICH a nascut in secret. Ce nume va avea baietelul vedetei si al lui Alex Piturca. Au ales unul special

Cristina Ich a devenit mama pentru prima oara! Frumoasa Angelina Jolie de Romania, asa cum mai este cunoscuta, a nascut in cursul serii trecute, la un spital din Capitala. Cum il va chema pe baietelul acesteia? Cristina Ich a nascut! Cum il va chema pe baietelul sau? Cristina Ich a devenit mama! Frumoasa moldoveanca a .

Andreea Mantea, probleme grave cu tenul. Ce i s-a intamplat prezentatoarei de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea trece prin clipe de cosmar, dupa ce a remarcat ca tenul ei arata intr-un mod ingrozitor. E o problema a pielii prin care nicio femeie nu si-ar dori sa treaca, cu atat mai putin vedeta de la Kanal D. Prezentatoarea de la emisiunea Puterea Dragostei are probleme grave si a facut publice si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )