Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la CE de Handbal

Online Sport Online Sport,
Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la CE de Handbal

Cristina Neagu a fost la finalul zilei de miercuri cea mai prolifica marcatoare de pana acum, de la Campionatul European de Handbal feminin Suedia 2016. continuă pe Online Sport

Cristina Neagu n-are rivala in handbal. Jucatoarea noastra e golgheterul la zi al Campionatului European de handbal. inca o romanca e in Top 5

Desemnata cea mai buna handbalista din lume in 2010 si 2015, Cristina Neagu isi demonstreaza valoarea la Europene.

Cristina Neagu este pe punctul de a intra in istoria handbalului. 15 goluri o despart de stabilirea unui record

Cristina Neagu este pe punctul de a intra in istoria handbalului. 15 goluri mai trebuie sa inscrie pentru a deveni cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene, informeaza ziare. com. Pe.

Ce va alege MESSI din Handbal: Cristina NEAGU, sanse mari sa se transfere la GYOR

Cea mai buna handbalista a momentului, MESSI din handbal cum a fost deseori numita, romanca Cristina NEAGU face senzatie la actualul Campionat European, unde a avut pana acum o serie de evolutii.

Antrenorul Danemarcei: Mi-as dori sa ne luam revansa, sa reusim s-o oprim pe Neagu, dar e cea mai buna jucatoare din lume - Care sunt asteptarile echipei daneze?

Cu emotii a trecut Romania de Cehia, aseara, iar emotiile se vor intoarce in seara asta in arena din Helsingborg, pentru ca urmeaza intalnirea decisiva cu Danemarca. O echipa a Danemarcei care, dupa se s-a tinut strans de Norvegia, a facut egal cu campioana olimpica Rusia, un parcurs care-l face pe antrenorul Klavs Bruun Jorgensen sa viseze la finala, desi echipa sa nu a pornit ca favorita la acest turneu. Visez, poate nu e realist, dar trebuie sa speri ca sa-ti atingi obiectivele, a spus danezul intr-o discutie cu Lead.

Avancronica Mioveni - Steaua. Cea mai buna aparare din Liga 2 contra unui atac lipsit de inspiratie

Unul dintre duelurile asteptate in faza optimilor din Cupa Romaniei este, fara doar si poate, cel dintre CS Mioveni si Steaua. Despre meci se vorbeste deja si pe FORUM. Istvan Kovacs din Carei va oficia la centru.

Cristina Neagu e senzationala! Primele reactii dupa victoria Romaniei in fata Cehiei la Campionatul European de handbal feminin

Cristina Neagu este o sportiva senzationala, extrem de puternica si rapida, a sustinut selectionerul Cehiei, Jan Basny, dupa ce echipa sa a fost invinsa de Romania, in grupa principala a.

Cristina Neagu la un pas de a intra in istorie

Liderul nationalei Romaniei, Cristina Neagu este foarte aproape de stabilirea unui record pentru istoria Campionatului European de handbal feminin. Romania este la un pas de calificarea in semifinale, iar miercuri seara intalnim Danemarca in meciul decisiv pentru careul de asi.

Romania are o retea 4G mai buna decat cea din Marea Britanie: UK, pe banda lenta a dezvoltarii digitale

Romania are o retea 4G mai buna decat cea din Marea Britanie. Au recunoscut-o chiar membrii Comisiei Nationale pentru Infrastructura din Marea Britanie. Potrivit unui raport, britanicii au acces la o.

Cum prepari cea mai buna pastrama de porc afumata

Pastrama este un preparat din carne de oaie, de porc sau de alta origine, conservata prin sarare, afumare, uscare si condimentare. Este foarte delicioasa si o poti include in meniul festiv de Craciun.

FOTO Simona Halep a sarbatorit in avans Craciunul. Pe cine a tinut in brate la brad cea mai buna tenismena a Romaniei

Simona Halep va pleca in cursul acestei saptamani in Australia, unde va pregati inceputul de sezon 2017, alaturi de antrenorul ei Darren Cahill.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )