Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cristina Neagu a fost nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lumii in 2014

Hotnews Hotnews,
 Cristina Neagu a fost nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lumii in 2014

Cristina Neagu a fost nominalizata de catre Federatia Internationala de Handbal la categoria cea mai buna jucatoare a anului in 2014, trofeu pe care sportiva din Romania l-a cucerit in 2010. continuă pe Hotnews

Cristina Neagu, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare din 2014. Unde o pot vota romanii

Cristina Neagu, componenta de baza a echipei nationalei de handbal si a echipei Buducnost Podgorica, a fost nominalizata de Federatia Internationala de Handbal pentru titlul de cea mai buna jucatoare din lume in anul 2014.

Festivalul de Film de la Berlin: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a galei Festivalului de Film de la Berlin 5 - 15 februarie), care are loc sambata seara, la .

Festivalul de Film de la Berlin: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim! (VIDEO)

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, care are loc sambata seara, la Berlinale Palast, potrivit.

Radu Jude a castigat URSUL DE ARGINT pentru cea mai buna regie la Festivalul de la Berlin 2015

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a galei Festivalului de Film de la Berlin 5 - 15 februarie), care are loc sambata seara, la Berlinale Palast, potrivit imaginilor difuzate pe site-ul oficial al evenimentului.

Berlinale 2015: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie

Sambata seara, la Berlinale Palast, s-au decernat premiile Festivalului International de Film de la Berlin. Radu Jude, regizorul lungmtrajului Aferim!, a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie.

FOTO Berlinale 2015: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie

Sambata seara, la Berlinale Palast, s-au decernat premiile Festivalului International de Film de la Berlin, Radu Jude, regizorul lungmtrajului Aferim!, a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie.

Handbalista Cristina Neagu a fost nominalizata de IHF la titlul de jucatoarea anului 2014

Handbalista Cristina Neagu, componenta a nationalei Romaniei si a echipei Buducnost Podgorica, este nominalizata de IHF, la titlul de jucatoarea anului 2014 in lume, informeaza Mediafax. La titlul de jucatoarea.

Alexandra Raluca Dragoi, studenta romanca laudata de britanici pentru cea mai buna fotografie din National Geographic Traveller

Alexandra Raluca Dragoi 22 ani) a atras atentia presei britanice dupa ce s-a clasat pe locul unul la un concurs realizat de revista britanica National GeographicTraveller.

Cum sa faci cea mai buna ciorba de burta cu afumatura

Mai toata lumea a facut macar o data in viata ciorba de burta. insa ciorba de burta cu afumatura este o reteta mai rar intalnita, dar pe care va provocam sa o preparati chiar azi.

Handbalista Cristina Neagu, nominalizata la titlul de jucatoarea anului in 2014

Handbalista Cristina Neagu, componenta a nationalei Romaniei si a echipei Buducnost Podgorica, este nominalizata de IHF, alaturi de alte patru jucatoare din Suedia, Brazilia, Spania si Norvegia, la titlul de jucatoarea anului 2014 in lume, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )