Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cristina Neagu, revenirea dupa accidentare si ce spune despre participarea la CM: Am nevoie de mai multa recuperare

Hotnews Hotnews,
 Cristina Neagu, revenirea dupa accidentare si ce spune despre participarea la CM: Am nevoie de mai multa recuperare

Cristina Neagu a bifat, in meciul dintre MKS Perla Lublin si CSM Bucuresti, primele minute dupa mai bine de zece luni de la operatia suferita la genunchiul drept. Cea mai buna jucatoare a lumii a vorbit, la revenirea in tara, despre cum s-a simtit la meciul din Polonia, ce urmeaza pentru ea in perioada urmatoare, dar si despre participarea la Campionatul Mondial. Neagu a declarat ca, desi revenirea pe teren a fost una reusita, are nevoie de mult mai mult timp ca sa se puna pe picioare din toate punctele de vedere. continuă pe Hotnews

Cristina Neagu dupa revenirea pe teren: Sper sa pot lupta in continuare

Dupa 11 luni de absenta din cauza unei accidentari la Campionatul European, Cristina Neagu si-a facut revenirea pe teren in meciul de Champions League cu Lublin.

Cristina Neagu, dupa revenirea pe teren: Este o zi speciala pentru mine. Sper sa pot juca in continuare

Handbalista Cristina Neagu a declarat, duminica, dupa meciul castigat de CSM Bucuresti in fata echipei MKS Lublin, in Liga Campionilor, ca pentru ea este o zi speciala si ca este foarte multumita.

Catalin Botezatu a rabufnit. Ce spune despre divortul Biancai Dragusanu: Nu are textele la el!

Unde e Bianca, hop si Botezatu! Daca iubirea dintre ei s-a dus de multa vreme, relatia de prietenie si respectul dintre ei a ramas. Asa cum se preteaza unei prietenii adevarate, adevarul trebuie sa fie spus, chiar daca unul din cei implicati are greseala la purtator. in cazuri mai fericite, daca Bianca face o alegere .

Liga Campionilor (handbal f): Perla Lublin vs CSM Bucuresti 19-28 Tigroaicele s-au calificat in grupele principale, cu Cristina Neagu pe teren

CSM Bucuresti s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, duminica seara, dupa ce a invins in deplasare formatia poloneza MKS Perla Lublin, cu scorul de 28-19 17-10), intr-un meci in Grupa B, care a marcat revenirea Cristinei Neagu dupa accidentarea grava la genunchi din 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )