Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cristina Siscanu, despre relatia cu Madalin Ionescu si copiii lui: Nu Petra mi-a spus pentru prima oara mama!

Adevărul Adevărul,
Cristina Siscanu, despre relatia cu Madalin Ionescu si copiii lui: Nu Petra mi-a spus pentru prima oara mama!

Povestea lor parea complicata la inceput, dar astazi se scrie simplu, pentru ca impreuna au reusit sa depaseasca fiecare hop, sa darame prejudecati. in timp ce isi facea incalzirea pentru Survivor, Cristina Siscanu a vorbit pentru Ok! despre cei care ii dau puterea sa continuie, despre viata alaturi de Madalin si copiii lor. continuă pe Adevărul

Survivor Romania. Lacrimi si durere pentru Ruby si Cristina Siscanu. Prin ce chinuri au trecut

Au fost momente dificile pentru Ruby Cristina Siscanu la Survivior Romania 2020, de la Kanal D. Cele doua fac parte din echipa Faimosilor, iar pentru ele aventura in Republica Dominicana a inceput deja cu probleme. Survivor Romania. Lacrimi si durere pentru Ruby si Cristina Siscanu Concurand la echipa Faimosilor, Ruby a incercat sa lupte cat .

Imagini de NECREZUT la KANAL D! SCANDAL MONSTRU intre Cristina Siscanu si Andi, fosta ispita de la Insula Iubirii, concurenti la Survivor Romania

Primul scandal de la Survivor Romania a avut loc intre Cristina Siscanu si Andi, fosta ispita de la Insula Iubirii. Motivul: accidentarea lui Augustin Viziru.

Madalin Ionescu, in lacrimi. Cum a reactionat micuta Petra cand si-a vazut mama la Survivor Romania

Survivor Romania 2020 a inceput in aceasta seara cu prima editie, asadar emotiile pentru cei 20 de concurenti, dar si pentru familiile lor sunt la cote maxime. Asta s-a intamplat si in cazul sotului Cristinei Sicanu, Madalin Ionescu, dar si al fiicei lor, Petra. Madalin Ionescu, in lacrimi Madalin Ionescu s-a emotionat pana la lacrimi .

Survivor Romania. Madalin Ionescu, in lacrimi. Cum a reactionat micuta Petra cand si-a vazut mama la Kanal D

Survivor Romania 2020 a inceput in aceasta seara cu prima editie, asadar emotiile pentru cei 20 de concurenti, dar si pentru familiile lor sunt la cote maxime. Asta s-a intamplat si in cazul sotului Cristinei Sicanu, Madalin Ionescu, dar si al fiicei lor, Petra. Madalin Ionescu, in lacrimi Madalin Ionescu s-a emotionat pana la lacrimi .

Cum arata acum fosta sotie a lui Madalin Ionescu. Mihaela atrage toate privirile cu fuste scurte si decolteuri ametitoare

Mihaela Coserariu este fosta sotie a lui Madalin Ionescu si pare ca a intrat in lumina refelectoarelor de cand lucreaza ca PR al unui club din Capitala. Cum arata acum fosta sotie a lui Madalin Ionescu Madalin Ionescu si Mihaela au divortat in primavara anului 2011, dupa nu mai putin de 14 ani de mariaj.

Dezvaluiri uluitoare despre relatia dintre Cristina Topescu si mama ei. Nici macar nu a incercat sa isi sune fiica de Anul Nou

Mama Cristinei Topescu locuia de ceva timp in Bucuresti, insa nu si-ar fi sunat fiica in perioada sarbatorilor pentru ca jurnalista avea momente cand se izola de lume si nu mai raspundea la telefon. Sunt dezvaluirile facute de medicul Monica Pop, care sustine ca mama vedetei i s-a destainuit la ceremonia de incinerare. Dezvaluiri uluitoare .

Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia Express. Gestul lui spune tot despre relatia lor

Show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la cutite s-a terminat de ceva vreme, insa unii dintre participanti au devenit adevarate vedete, chiar daca nu au castigat marele premiu. Printre ei sa afla si Razvan Babana, un personaj indragit de telespectatorii Antenei 1. Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia .

Nicusor Dan, adevarul despre relatia sa cu Florian Coldea

Nicusor Dan a dat detalii despre relatia sa cu generalul r) SRI Florian Coldea. Acesta a declarat ca s-a intalnit o singura data cu Florian Coldea, cu ocazia unei receptii la Ambasada Frantei.

Adevarul despre relatia lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta. Anuntul Casei Regale lamureste toate controversele

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat ca printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, isi vor pierde titlurile regale, dar si accesul la fondurile publice. Mai mult decat atat, ducii de Sussex, care au decis sa se distanteze de Familia Regala, vor fi nevoiti sa returneze banii din taxe, care au fost .

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )