Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cristina Tarcea: Dupa OUG 7, nu se mai poate stabili tragerea la sorti a completelor. Daca nu se intervine rapid, vor avea din nou o problema

Adevărul Adevărul,
Cristina Tarcea: Dupa OUG 7, nu se mai poate stabili tragerea la sorti a completelor. Daca nu se intervine rapid, vor avea din nou o problema

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, a explicat, luni seara, la Antena 3, ca ordonanta de urgenta 7/2019 a interzis colegiilor de conducere a instantelor sa mai stabileasca orice regula, iar legea nu prevede tragerea la sorti a completurilor. continuă pe Adevărul

Sefa instantei supreme, despre OUG 7: Daca nu se intervine urgent, vom avea aceleasi probleme cu completurile de 5

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a anuntat luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ordonanta pentru modificarea legilor justitiei schimba din nou reglementarile privind completurile de 5 judecatori de la instanta suprema, ceea ce va duce la noi probleme.

Premiera la Antena 3. Cristina Tarcea, presedintele iCCJ, invitata la Punctul de intalnire

Radu Tudor a anuntat pe blogul sau ca in seara aceasta, in emisiunea Punctul de intalnire o va avea invitata pe Cristina Tarcea, presedintele inaltei Curtide Casatie si Justitie. in.

Seful primului Parchet care si suspenda activitatea, mesaj catre ministrul Justitiei: Asa ceva nu se mai poate! / Este o amnistie pe bucati!

Viorel Teliceanu, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Constanta, primul parchet care a anuntat masura fara precedent a suspendarii activitatii din cauza modificarii legilor justitiei, ii transmite ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca justitia este bulversata si ca asa ceva nu se mai poate. El a declarat pentru HotNews ca aceste modificari au, in primul rand, un impact psihologic asupra magistratilor, care sunt sub o permanenta presiune, dar vor duce si la blocarea activitatii in Ministerul Public. Nu mai este necesara amnistia dintr-o data, pentru ca asta este amnistia, e amnistie pe bucati, afirma procurorul.

Cristina Tarcea, detalii despre intalnirea in intuneric cu Valer Dorneanu: Era nu numai o curiozitate profesionala, era si o dorinta de a primi o confirmare

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea, a facut mai multe precizari, luni seara, despre intalnirea misterioasa pe care a avut-o cu presedintele CCR, Valer Dorneanu.

ORBAN: OUG 114 poate arunca Romania in recesiune

PNL continua campania impotriva OUG 114 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, apreciind ca aceasta risca sa arunce Romania in recesiune.

Valentin Lazea, BNR: Fondurile de pensii se gandesc sa se retraga din Romania. Dupa OUG 114, conditiile din piata li se par oneroase

Majoritatea administratorilor de pensii private din Romania iau in calcul varianta retragerii din piata, in conditiile in care asa-zisa Ordonanta a Taxelor OUG 114) ar forta companiile sa faca majorari de capital in valoare de 800 milioane euro, de.

Alegerile generale TENSIONATE in Republica Moldova, dupa cea mai MURDARA camapanie electorala din ultimii ani

Peste 3 milioane de alegatori sunt asteptati duminicala urne pentru a-i alege pe cei care sa-i reprezinte in Parlament pentru urmatorii patru ani, dupa una dintre cele mai virulente campanii electorale din.

Alegerile generale TENSIONATE in Republica Moldova, dupa cea mai MURDARA campanie electorala din ultimii ani. Duminica se voteaza intre Est si Vest...

Peste 3 milioane de alegatori sunt asteptati duminicala urne pentru a-i alege pe cei care sa-i reprezinte in Parlament pentru urmatorii patru ani, dupa una dintre cele mai virulente campanii electorale din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )