Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristoiu: Alianta de care PSD avea nevoie ca de aer la Bucuresti nu s-a putut realiza

Antena3 Antena3,
Cristoiu: Alianta de care PSD avea nevoie ca de aer la Bucuresti nu s-a putut realiza

Ion Cristoiu afirma ca PSD nu va opta anul acesta pentru o alianta la alegerile parlamentare, argumentand ca social-democratii nu cred ca vor ajunge la putere dupa alegeri. continuă pe Antena3

Horoscop sambata 12 septembrie 2020. Singurele zodii care vor avea un weekend de vis! Leul e printre ele

Astrologii au realizat horoscopul pentru sambata, 12 septembrie 2020. Iata zodiile care vor avea parte de un weekend minunat! Horoscop sambata, 12 septembrie 2020 Se apropie weekendul, iar astrele aduc vesti bune pentru cele mai multe zodii. Iata cine va avea parte de noroc, sambata, 12 septembrie! Horoscop BERBEC Se anunta o zi minunata din .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Horoscop 13 septembrie 2020. Singura zodie care va avea noroc la bani! Oare e a ta?

Duminica, 13 septembrie 2020, se anunta a fi o zi cu vesti bune pe care de mult voiam sa le transmitem, dar nu eram siguri pe noi, neconsiderand ca este momentul potrivit. De asemenea, se anunta noroc la bani, dar numai pentru un semn al zodiacului, gasirea sufletului pereche pentru Gemeni si infidelitati in ceea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )