Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristoiu, teorie-bomba: Ce ar putea face Iohannis pentru a reinvia lupta anticoruptie

Antena3 Antena3,
Cristoiu, teorie-bomba: Ce ar putea face Iohannis pentru a reinvia lupta anticoruptie

Publicistul Ion Cristoiu afirma ca vanarea pesedistilor pentru reinvierea luptei anticoruptie din perspectiva electorala nu va avea succes, iar presedintele Iohannis si premierul Orban ar trebui sa-si sacrifice un membru al camarilei pentru ca romanii sa fie convinsi ca e o lupta reala. continuă pe Antena3

MINISTRUL DE INTERNE: Tranzitul prin Ungaria se va putea face, incepand de vineri seara, la orice ora

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca Ungaria a ridicat restrictia de tranzitare a teritoriului in anumite intervale orare, astfel ca tranzitarea acestei tari si, respectiv, intrarea in Ungaria dinspre Romania se vor putea face in permanenta, ceea ce ar urma sa elimine momentele cu aglomeratie ridicata din unele puncte de frontiera.

Ion Cristoiu detoneaza bomba: Klaus Iohannis, presat de proprietarii de plaje

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, vineri, la Antena 3, ca anumite decizii anuntate de Guvernul Orban sunt dictate de la Cotroceni si pot ascunde anumite interese.

Horoscop iunie 2020. Berbecii ar putea face o tranzactie banoasa

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

Presedintele Iohannis: Pentru motive medicale si de carantina se organizeaza o a doua sesiune de Evaluare Nationala, din 29 iunie. Examenele finale se sustin fizic, cum era planificat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, joi, ca examenele finale vor fi sustinute fizic, asa cum erau planificat si anuntat, si va fi organizata o a doua sesiune de Evaluare Nationala, incepand di.

Coronavirusul ar fi dat nastere generatiei restrictiilor Tinerii ar putea ramane marcati pentru intreaga viata profesionala (OIM)

Tanara generatie este afectata in mod disproportionat de criza coronavirusului si ar putea deveni ceea ce raportul numeste o generatie a restrictiilor, arata Organizatia Internationala a Muncii intr-un nou raport, citat de BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )