Libnet.ro
UNICEF

12:00

Criteriul pretului cel mai mic nu a disparut din achizitiile publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criteriul pretului cel mai mic nu a disparut din achizitiile publice

Una din cele mai controversate conditii din legislatia veche a achizitiilor publice, pretul cel mai scazut, se regaseste in noile acte normative intr-o forma extinsa, sub forma mai multor principii menite sa ne alinieze la normele europene din domeniu. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

ArcelorMittal a obtinut, in trimestrul al doilea, cel mai mare profit din ultimii doi ani

ArcelorMittal, cel mai mare producator siderurgic din lume, a raportat, pentru perioada aprilie-iunie 2016 T2), cel mai ridicat profit trimestrial din 2014 pana in prezent, datorita redresarii pretului otelului.

Inflatia din zona euro urca la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Rata anuala a inflatiei din zona euro a urcat la 0,2% in iulie, de la 0,1% in luna precedenta, respectiv de la -0,1% in mai, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cel mai prost carciumar din Istoria Literaturii. Iancu Luca Caragiale/ iti da berea cu masura/Face si literatura/insa nu face parale

Venit din Idria, un mic orasel aflat acum in Slovenia, pe atunci grecesc si locuit de albanezi, ca bucatar in suita fanariotului Caragea, Stefan Caraialis ii lasa mostenire genetica nepotului s?.

Donald Trump ataca: Obama a fost probabil cel mai slab presedinte din istoria SUA

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, lanseaza un atac dur la adresa actualului presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, in contextul in care acesta din.

Leul ajunge la cel mai bun nivel din ultimele opt luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,4555 lei/euro, in scadere cu 2 bani fata de valoarea din sedinta precedenta si nivel minim din 27 noiembrie 2015, in contextul in care leul este sustinut de intrari de fonduri.

Cel mai mare regret din copilarie al Andreei Marin

A crescut fara mama ei si nu a avut parte de o copilarie tocmai fericita. Dar Andreea Marin recunoaste ca are un mare regret.

Papa Francisc a fost intrebat cine este cel mai bun fotbalist din istorie. Raspunsul sau a starnit amuzamentul celor din jur

Eterna dezbatere legata de numele celui mai bun fotbalist din istorie nu l-a ocolit nici pe Papa Francisc, un mare iubitor al sportului cu balonul rotund, in opinia caruia acest titlu ar trebui acordat.

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de armament al UCRAINEI

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de produse militare al Ucrainei, a anuntat Ministerul Apararii de la Kiev.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )