Libnet.ro
UNICEF

10:30

Criticii de teatru din intreaga lume s-au reunit la Belgrad

Adevărul Adevărul,
Criticii de teatru din intreaga lume s-au reunit la Belgrad

La 50 de ani de la prima editie a festivalului de teatru BITEF si la 60 de ani de la infiintarea Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru AICT-IATC), a avut loc la Belgrad Serbia 26 septembrie 1 octombire) cel de-al 28-lea congres mondial al criticilor de teatru. continuă pe Adevărul

FOTO-VIDEO REPORTAJ KASOTC, baza militara din Iordania unde vin sa se antreneze fortele speciale din intreaga lume

La nord de Amman, capitala Iordaniei, intr-o baza militara construita pe locul unei foste cariere de piatra si care se intinde pe o suprafata comparabila cu cea a unui oras, an de an vin mii de militari din cadrul fortelor speciale din intreaga lume si se antreneaza intr-una dintre cele mai moderne baze gandite special pentru instruirea trupelor de elita - de la cladiri in care se trage cu munitie reala, la zone urbane, poligoane si zone destinate explozibilelor, pana la piste pentru manevre auto si un avion intreg transformat in zona de exercitii. HotNews. ro a fost in baza KASOTC din Iordania si a vazut cum se antreneaza trupele speciale din zona, militarii NATO veniti la pregatire si soldatii irakieni care se pregatesc acolo pentru luptele impotriva ISIS.

Harta aceasta iti prezinta parolele pentru retelele WiFi de pe aeroporturi din intreaga lume

Un inginer specializat in securitate a creat o harta interactiva care ar putea fi extrem de utila in timpul unei calatorii. Cei care au calatorit de mai multe ori cu avionul stiu ca perioadele de asteptarile .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )