Libnet.ro
UNICEF

11:15

Criticile aduse Romaniei prin MCV sunt anormale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criticile aduse Romaniei prin MCV sunt anormale

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, considera anormale criticile aduse Romaniei prin raportul MCV, precizand ca atat la nivelul Parlamentului, cat si al Ministerului Justitiei se va face o analiza in vederea unei posibile contestari a documentului Comisiei Europene la CJUE. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila riposteaza la criticile aduse de Iohannis: Cer presedintelui sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, la finalul sedintei Biroului Permanent al PSD, sa nu mai atace Guvernul si sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei, fiind nevoie de consens in vederea exercitarii presedintiei Consiliului UE. La randul sau, liderul PSD, Liviu Dragnea, a catalogat afirmatiile de luni ale sefului statului drept iresponsabile.

Ludovic Orban: Dragnea si Tariceanu au scris o noua marti neagra in istoria Romaniei. Raportul MCV si rezolutia arata foarte clar ca liderii PSD si ALDE sunt antieuropeni (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ca prin rezolutia Parlamentului European arata ca institutia apara Justitia din Romania. Mai mult, liderul liberal sustine ca din citirea raportului MCV se poate.

Tudorel Toader, PRIMA REACTIE dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a.

Augustin Zegrean: Recomandarile din MCV sunt obligatorii pentru ca Romania a cerut sa intre in UE si a semnat astfel un tratat pe care ne-am obligat sa-l respectam

Comisia Europeana a publicat marti ultimul raport MCV privind Romania, unul extrem de dur in care se condamna pasii inapoi facuti de Romania privind respectarea statului de drept si lupta impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )