Libnet.ro
UNICEF

07:30

Criza de la Chisinau Dodon le cere functionarilor si militarilor sa recunoasca Guvernul Maia Sandu: Nu trebuie sa fiti complicii uzurpatorilor!

Hotnews Hotnews,
 Criza de la Chisinau Dodon le cere functionarilor si militarilor sa recunoasca Guvernul Maia Sandu: Nu trebuie sa fiti complicii uzurpatorilor!

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, le-a cerut functionarilor publici, colaboratorilor structurilor de forta si militarilor sa sustina procesul de transfer al puterii si sa recunoasca Guvernul condus de Maia Sandu, garantand ca nimeni nu va fi pedepsit in urma acestei decizii. continuă pe Hotnews

Criza politica de la Chisinau: Dodon anunta trei scenarii

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, are trei scenarii pentru criza politica de la Chisinau si face apel catre toate institutiile de stat, primarii, consilii raionale, sindicate, organizatii, sa isi declare sustinerea pentru noul guvern condus de Maia Sandu.

Criza politica de la Chisinau. Dodon sustine ca se ofera unul sau doua milioane de euro pentru lichidarea lui: Nu va jucati cu focul, este foarte serios

Igor Dodon sustine ca a primit informatii potrivit carora s-ar pregati asasinarea sa. Luni seara, presedintele moldovean a declarat ca pentru lichidarea sa fizica s-ar promite o suma de 1 milion de dolari si ca se fac presiuni asupra pazei sale de corp pentru ca bodyguarzii sa creeze circumstante favorabile tentativei de omor si sa se dea la o parte in anumite situatii, noteaza Agora. md.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )