Libnet.ro
UNICEF

17:45

Criza din Hong Kong. China incepe sa contraatace dupa declaratiile lui Trump

Adevărul Adevărul,
Criza din Hong Kong. China incepe sa contraatace dupa declaratiile lui Trump

Beijingul a avertizat luni ca tentativele americane de a leza interesele chineze vor fi intampinate cu contramasuri ferme, criticand decizia Statelor Untie de a incepe retragerea tratamentului special de care beneficiaza Hong Kongul, precum si masurile luate impotriva studentilor si companiilor chineze. continuă pe Adevărul

MINISTRUL JUSTITIEI DIN HONG KONG: Amestecul lui Trump in problema Hong Kong-ului nu este acceptabil

Amenintarea presedintelui SUA, Donald Trump, de a lasa Hong Kong-ul fara statutul sau special ca raspuns la noile legi privind securitatea nationala adoptate de Beijing nu este acceptabila in conformitate cu standardele internationale, a declarat sambata ministrul justitiei din Hong Kong, Teresa Cheng, informeaza dpa, conform Agerpres.

Guvernul din Hong Kong avertizeaza SUA ca retragerea statutului special ar putea fi o sabie cu doua taisuri

Oficialii din Hong Kong au transmis Statelor Unite sa stea departe de dezbaterea proiectelor de lege pentru securitate nationala impuse de Beijing, avertizand totodata ca retragerea statutului special, de care se.

Presedintele Chinei risca un Razboi Rece cu SUA, pentru ca e ingrijorat de pozitia Partidului Comunist. Ce spune ultimul guvernator britanic din Hong Kong despre dictatorul Xi Jinping

Presedintele chinez Xi Jinping este atat de agitat de pozitia Partidului Comunist ca risca un nou Razboi Rece, de aceasta data intre SUA si China, dar si sa puna in pericol pozitia Hong Kongului ca hub.

Hong Kong: Comemorarea represiunii din Piata Tiananmen a fost interzisa pentru prima data in 30 de ani

Politia din Hong Kong a interzis luni comemorarea represiunii din Piata Tiananmen pentru prima oara in 30 de ani, citand pandemia de COVID-19 drept motiv, relateaza AFP. China a aprobat noile legi ale securitatii care ar putea marca sfarsitul autonomiei Hong Kong-ului.

Liderii occidentali, reactie comuna dupa legea controversata impusa de China pentru Hong Kong

Liderii occidentali au reactionat dupa ce China a aprobat, joi, o propunere controversata de a impune o lege de securitate nationala pentru Hong Kong, amplificand ingrijorarile cu privire la diminuarea.

China impune tacerea in Hong Kong. Ceremonia de comemorare a masacrului din Piata Tiananmen, interzisa in premiera

Ceremonia de comemorare a evenimentelor din Piata Tiananmen a fost interzisa pentru prima data in 30 de ani in Hong Kong, oficial din motive ce tin de sanatatea publica, relaeaza BBC.

VIDEO Trump acuza China de violarea tratatelor internationale si anunta eliminarea statutului privilegiat pentru Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a acuzat China de incalcarea obligatiilor asumate prin tratatele internationale ca urmare a impunerii noilor legi ale securitatii in Hong Kong si a anuntat ca provincia nu mai are suficienta autonomie pentru a beneficia de un tratament special din partea administratiei americane.

UE: Legea securitatii impusa in Hong Kong zdruncina increderea in China

Guvernele Uniunii Europene si-au exprimat vineri ingrijorarea grava in legatura cu controversata lege a securitatii pe care China vrea sa o impuna in Hong Kong, potrivit unor declaratii ale diplomatului UE, Josep Borrell, intr-o videoconferinta la care au participat toti ministrii de externe ai UE, potrivit Reuters.

Hong Kong: Xi Jinping isi doreste un nou Razboi Rece, sustine ultimul guvernator britanic al teritoriului

Presedintele chinez Xi Jinping e atat de tensionat cu privire la pozitia Partidului Comunist in China incat risca un nou Razboi Rece si pune in pericol pozitia Hong Kong-ului de centru financiar al Asiei, a declarat pentru Reuters ultimul guvernator britanic al teritoriului.

Ceremonia de comemorare a evenimentelor din piata Tiananmen a fost interzisa pentru prima data in Hong Kong

Ceremonia de comemorare a evenimentelor din piata Tiananmen a fost interzisa pentru prima data in 30 de ani in Hong Kong, din motive ce tin de sanatatea publica, au spus reprezentantii politiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )