Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criza din Ucraina Kremlinul anunta ca a ordonat retragerea trupelor de la granita cu Ucraina si cere Kievului sa faca acelasi lucru /Discutie intre Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina Kremlinul anunta ca a ordonat retragerea trupelor de la granita cu Ucraina si cere Kievului sa faca acelasi lucru /Discutie intre Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat trupelor sa revina in bazele de stationare dupa efectuarea exercitiilor militare in regiunile din apropierea granitei cu Ucraina, transmite agentia rusa Interfax, citata de Reuters. Pentagonul sustine insa ca nu a vazut semne ale retragerii trupelor ruse de la granita cu Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au purtat o conversatie telefonica despre criza ucraineana, se arata intr-o declaratie de presa transmisa de Kremlin. Vezi in articol principalele evenimente de luni privind criza din Ucraina. continuă pe Hotnews

Se TERMINA conflictul dintre RUSIA si Ucraina? Vladimir Putin a ORDONAT retragerea trupelor si incheierea exercitiilor militare

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni retragerea trupelor care efectueaza manevre in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar Moscova cere Kievului sa-si retraga imediat trupele din estul tarii, a .

Criza din Ucraina. SUA ameninta sa insangereze economia rusa, daca Moscova impiedica prezidentialele din Ucraina din 25 mai

Americanii au amenintat joi sa insangereza economia rusa deja intr-o situatie dificila din cauza sanctiunilor interntionale, daca Rusia va impiedica organizarea alegerilor prezidentiale in Ucraina , la 25 mai, cruciale pentru viitorul tarii.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare: Criza din Ucraina aduce beneficii pentru statele din regiune

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa isi mareasca creditele pentru statele est-europene, care risca sa fie afectate economic de criza din Ucraina, in timp ce va reduce semnificativ imprumuturile acordate Federatiei Ruse, informeaza agentia Reuters, citand declaratiile presedintelui BERD, Suma Chakrabarti.

Adevarul Live:Petru Filip, despre criza din Ucraina si riscurile de securitate la adresa Romaniei

Petru Filip, presedintele Comisiei de politica Externa din Senatul Romaniei vine la Adevarul Live unde va discuta despre criza din Ucraina si alte subiecte fierbinti de pe scena politica internationala care privesc si Romania.

Adevarul Live: Petru Filip, despre criza din Ucraina si riscurile de securitate la adresa Romaniei

Petru Filip, presedintele Comisiei de politica Externa din Senatul Romaniei, vine la Adevarul Live unde va discuta despre criza din Ucraina si alte subiecte fierbinti de pe scena politica internationala care privesc si Romania.

SUA asteapta dovezi concrete privind retragerea trupelor ruse de la frontierele Ucrainei

Statele Unite asteapta dovezi concrete privind retragerea trupelor ruse stationate in apropierea frontierelor Ucrainei, iar pana acum nu exista indicii care sa confirme anuntul Kremlinului, anunta.

ONU: Criza din estul Ucrainei risca sa genereze un exod masiv de refugiati

ONU avertizeaza ca criza din estul Ucrainei risca sa genereze un exod masiv de refugiati, in contextul in care provincia Donetk, afectata de un conflict separatist, este in pragul colapsului.

Parlamentul cere Ministerului de Externe o opinie privind situatia din Ucraina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile reunite au decis sa solicite un punct de vedere de la MAE, pe tema situatiei din Ucraina, transmite Mediafax.

Rusia pune la indoiala legitimitatea alegerilor din Ucraina

Rusia pune la indoiala caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina din cauza operatiunii militare pe care autoritatile de la Kiev o desfasoara in estul tarii aflat sub controlul separatistilor prorusi.

Rusia ironizeaza caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina

Rusia a ironizat, sambata, caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina care au loc in bubuit de tunuri, relateaza AFP. Lavrov a criticat si operatiunea militara desfasurata de Kiev de o l.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )