Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criza din Ucraina reduce sansele unei intalniri intre Patriarhul Kiril si Papa Francisc

Adevărul Adevărul,
Criza din Ucraina reduce sansele unei intalniri intre Patriarhul Kiril si Papa Francisc

O intalnire intre liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, si liderul Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul rus Kiril, este putin probabila din cauza tensiunilor din Ucraina, in care se poate distinge o noua cruciada impotriva ortodoxiei, a anuntat reprezentantul Patriarhiei Ortodoxe Ruse pentru relatii externe, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Lagarde: Criza din Ucraina poate avea un impact mare asupra economiei mondiale

Criza din Ucraina poate avea un impact mare asupra economiei mondiale, daca nu este bine gestionata, a avertizat miercuri directorul general al FMI, Christine Lagarde, transmite AFP.

Victor Ponta: Recentele evenimente din Ucraina arata ca este nevoie de o noua strategie si o adaptare a tarilor NATO

Premierul Ponta a declarat ca recentele evenimente din Ucraina si Crimeea denota ca este nevoie de o noua strategie si o adaptare a tarilor membre NATO la ceea ce s-a intamplat si la ceea ce urmeaza sa se.

Deputatii reduc taxele vamale pentru importurile din Ucraina

Aproximativ 98% din taxele vamale pe care exportatorii ucrainieni de fier, otel, produse de ferma si utilaje le platesc la granitele UE vor fi eliminate ca urmare a unei propuneri sprijinite de Parlamentul European astazi.

Rogozin: Tensiunea din Ucraina si Crimeea creste

Situatia devine din ce in ce mai complicata in ceea ce priveste tensiunile in Ucraina si Crimeea. Tarile care s-au bucurat de cooperarea cu Rusia acum ne ameninta cu sanctiuni, a precizat Dmitri Rogozin.

Investitorii in outsourcing din Ucraina tatoneaza piata romaneasca

In primele luni ale acestui an, foarte multe companii care au centre de dezvoltare development) si isi externalizeaza serviciile fac outsourcing) in Ucraina si-au oprit extinderea si au inceput sa caute parteneri in tara noastra, ca sa inceapa proiecte noi si iau in calcul chiar o posibila relocare a echipelor cu proiecte in derulare, potrivit unui studiu al Tellence trimis astazi redactiei.

McDonalds si-a suspendat activitatea in Crimeea: Va oferi locuri de munca in alte restaurante din Ucraina

McDonalds a suspendat activitatea la restaurantele sale din Crimeea din motive legate de fabricatie, insa a anuntat ca va oferi locuri de munca angajatilor sai din Crimeea in alte locatii McDonalds din.

Favoritul la alegerile prezidentiale din Ucraina indeamna Germania sa boicoteze gazul rusesc

Miliardarul ucrainean Petro Porosenko, favorit in sondajele pentru alegerile prezidentiale din 25 mai, indeamna Germania, intr-un interviu care va aparea in editia de miercuri a cotidianului Bild, sa boicoteze gazul rusesc, pentru a protesta fata de anexarea Crimeei de catre Rusia, relateaza AFP, citata de Mediafax. Uneori trebuie sa platesti pretul democratiei, a afirmat el pentru cotidianul german Bild. O boicotare a gazului rusesc ar fi o sanctiune corecta si ar pune in genunchi Rusia din punct de vedere economic, a adaugat Petro Porosenko, un om de afaceri si deputat in varsta de 48 de ani care are o avere estimata de Forbes la 1,6 miliarde de dolari.

Christian Tour: criza din Crimeea ieftineste hotelurile de 5 stele din Grecia si Turcia

Proprietarul agentie de turism Christian Tour sustine ca o parte din turistii din Rusia renunta la rezervarile facute la hoteluri de 5 stele din Grecia si Turcia, pe fondul crizei din Crimeea, iar hotelierii au reactionat deja si au scazut preturile cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )