Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criza din Ucraina: Separatistii pro-rusi au ocupat sediul Bancii Centrale din Donetsk

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Separatistii pro-rusi au ocupat sediul Bancii Centrale din Donetsk

Separatisti inarmati au ocupat luni cladirea Bancii Centrale din Donetsk, capitala regiunii cu acelasi nume din estul Ucrainei, zona afectata de o puternica insurectie armata pro-rusa, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Criza din Ucraina: cel putin 49 de morti dupa doborarea unui avion militar ucrainean

Cel putin 49 de oameni au murit dupa ce insurgentii au doborat un avion de transport militar ucrainean in zona orasului Lugansk, anunta armata ucraineana, citata de AFP, scrie Mediafax .

Criza din Ucraina. Putin si Barroso au convenit asupra unor consultari tripartite

Vladimir Putin si Jose Manuel Barroso au purtat o conversatie la telefon vineri, in cursul careia cei doi lideri au convenit asupra unor consultari tripartite pe tema Ucrainei .

Subiectele Zilei:SIIL, cei mai periculosi teroristi ai momentului. Cum au fost extrasi compatriotii nostri din cele mai explozive zone din Irak;Ponta si Sova depind de suspendarea acordului cu FMI; Criza din Ucraina pericliteaza si reactoarele atomice al

Turismul medical si avantajul preturilor mici. Poate primi Romania aproape jumatate de miliard de euro anual din turismul medical? Cu investitii in infrastructura sanitara si de transport, lucrurile s-ar putea schimba. Harta gruparilor criminale din Franta: Hotii din Romania actioneaza in multe regiuni. Gruparile criminale formate din romani si romi proveniti din Romania au o influenta puternica.

Ucraina: NATO isi exprima ingrijorarea cu privire la armamentul greu aflat in posesia insurgentilor pro-rusi

Secretarul generla al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a exprimat ingrijorarea, vineri, cu privire la informatiile potrivit carora insurgentii pro-rusi din Ucraina sunt dotati cu armament greu din Rusia, inclusiv cu tancuri, transmite AFP.

Ce inseamna criza gazelor din Ucraina pentru Romania. Cine ar putea fi afectat

Criza gazelor din Ucraina provocata de sistarea livrarilor din Rusia nu ar afecta Romania in urmatoarele luni, adica pana in iarna. Cel putin asa sustin autoritatile din Romania. Spre deosebire de alte tari europene, Romania este un caz fericit deoarece nivelul importurilor reprezinta cam 20% din consumul de gaze dintr-un an, iar pe timpul verii se poate descurca, la nevoie, doar cu productia interna. Intrebarea este ce s-ar intampla in cazul in care razboiul gazelor dintre Rusia si Ucraina se va prelungi sau va fi reluat la iarna? Nu trebuie uitat ca prin Ucraina trec conductele de tranzit catre Europa.

SUA cer Serbiei sa se ralieze partenerilor europeni, pe fondul crizei din Ucraina

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de.

BERD va incepe discutiile pentru majorarea participatiilor la bancile din Ucraina

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) se asteapta sa inceapa in urmatoarele luni discutiile privind majorarea participatiilor detinute la bancile din Ucraina pentru a se asigura ca sistemul financiar al tarii nu se va scinda din cauza tensiunilor cu Rusia, transmite Reuters.

UCRAINA Doliu national dupa atacul asupra unui avion militar/ Doi jurnalisti ai televiziunii de stat ruse Zvezda, retinuti de Serviciile de Securitate ucrainene

Serviciile de Securitate ucrainene au retinut doi jurnalisti rusi angajati ai postului de televiziune Zvezda, care apartine Ministerului rus al Apararii, transmite AFP. Zvezda a anuntat duminica dimineata ca cei doi jurnalisti au fost arestati de autoritatile ucrainene cand se pregateau sa paraseasca estul Ucrainei.

Tony Blair: Criza din Irak este efectul ignorarii conflictului sirian

Tony Blair:Criza pledeaza pentru o interventie international in Irak.

Criza din Irak: Ministrii de Externe din Liga Araba se intalnesc miercuri in Arabia Saudita

Ministrii de Externe din statele membre ale Ligii Arabe se vor intalni miercuri si joi la Jeddah, in Arabia Saudita, pentru a studia masurile care trebuie luate pentru remedierea situatiei critice din Irak, a anuntat organizatia pan-araba, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )