Libnet.ro
UNICEF

11:00

Criza economica determina studentii greci sa aleaga universitati din Romania si Bulgaria.

România Liberă România Liberă,
Criza economica determina studentii greci sa aleaga universitati din Romania si Bulgaria.

Criza economica din Grecia determina numerosi studenti eleni sa aleaga universitati din Romania si Bulgaria, din cauza costurilor de trai mai mici, relateaza news247. gr, citat Mediafax. Citeste si:Incepe SCOALA, cu o saptamana intarziere Cotidianul grec Imerissia a anuntat, de asemenea, ca opt din zece studenti greci care s-au inscris deja la Universitati din Cehia si Slovacia incearca sa se transfere in Romania si Bulgaria din cauza costurilor de trai mai mici. In afara de studentii greci, si . continuă pe România Liberă

Criza economica determina studentii greci sa aleaga universitati din Romania si Bulgaria

Criza economica din Grecia a facut ca numarul studentilor eleni care aleg universitati din Romania si Bulgaria pentru costurile de trai mai mici se creasca, relateza Novinite.

Grecia: Protestele salariale paralizeaza tribunalele si spitalele.

Judecatorii si medicii din spitalele de stat din Grecia au inceput luni un protest pe termen lung impotriva noilor masuri de austeritate, informeaza Associated Press, citata de Agerpres. Citeste si: Criza economica determina studentii greci sa aleaga universitati din Romania si Bulgaria In urmatoarele doua saptamani, magistratii vor solutiona numai dosarele considerate urgente. Judecatorii reactioneaza astfel la asteptatele taieri salariale. La randul lor, medicii din spitalele publice .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )