Libnet.ro
UNICEF

31 Mai.

Criza imigrantilor. Patru ucraineni care transportau mai multi cetateni afgani au fost prinsi

Antena3 Antena3,
Criza imigrantilor. Patru ucraineni care transportau mai multi cetateni afgani au fost prinsi

Patru barbati ucraineni care transportau mai multi cetateni afgani au fost prinsi de politistii de frontiera la Sarasau in Maramures. Ucrainenii suspectati ca transportau imigranti au fost opriti in. continuă pe Antena3

Imagini cutremuratoare. Criza imigrantilor bate la portile Romaniei

Criza imigrantilor, cea mai grava de la Al doilea Razboi Mondial, a ajuns in vecinatatea Romaniei, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Bulgaria si-a intarit securitatea la frontierele cu Turcia, Gre.

Criza imigrantilor. Aproape 3.000 de oameni au fost salvati miercuri in Mediterana

Aproape 3. 000 de imigranti, printre care sute de femei si copii, au fost salvati miercuri in largul coastelor libiene, transmite AFP, citand paza de coasta italiana si organizatia Medici.

Ce decizie a luat Marea Britanie privind criza imigrantilor

Premierul britanic David Cameron a respins miercuri solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, transmite DPA,.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Moscova, dispusa sa coopereze cu Europa in criza imigrantilor

Rusia este deschisa cooperarii cu Europa in criza imigrantilor, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova.

Presedintele Comisiei Europene anunta noi masuri UE in privind criza imigrantilor

Presedintele Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, va prezenta, saptamana viitoare, in declaratia sa anuala despre starea Uniunii, noi masuri pentru criza imigrantilor.

Germania va dezvalui un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un plan ce cuprinde o serie de masuri ce privesc criza imigrantilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Libery. Aproximativ 800.

David Cameron respinge solicitarea ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati: Credem ca cel mai important lucru este sa incercam sa aducem pace si stabilitate in acea parte a lumii

Solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, au fost respinse de premierul britanic David Cameron, transmite DPA,.

Marea Britanie NU primeste mai multi refugiati. Ce a declarat David Cameron

Solicitarile UE ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu au fost respinse, miercuri, de premierul David Cameron.

ştiri de la Antena3

actualitate, 31 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )