Libnet.ro
UNICEF

21:45

Criza politica din Venezuela are ca rezultat controlul tot mai strns al internetului

Hotnews Hotnews,
 Criza politica din Venezuela are ca rezultat controlul tot mai strns al internetului

Obervatorul NetBlocks a colectat dovezi tehnice pentru blocarea tuturor editiilor de Wikipedia in Venezuela incepand cu data de 12 ianuarie. Restrictiile sunt implementate de cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicatii din tara, CANTV. continuă pe Hotnews

Criza politica din Venezuela are ca rezultat restrictionarea accesului la mai multe site-uri

Observatorul NetBlocks a colectat dovezi tehnice pentru blocarea tuturor editiilor de Wikipedia in Venezuela incepand cu data de 12 ianuarie. Restrictiile sunt implementate de cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicatii din tara, CANTV.

Secretarul de Stat al SUA: Regimul lui Nicolas Maduro din Venezuela este NELEGITIM. Vom asigura o tranzitie ordonata catre un NOU guvern

Regimul lui Nicolas Maduro din Venezuela este nelegitim, iar Statele Unite isi va intensifica eforturile de a asigura o tranzitie ordonata catre un nou guvern, a declarat Secretarul de Stat american, Mike.

Presedintele Parlamentului din Venezuela a fost arestat

Presedintele Parlamentului din Venezuela, lider al opozitiei, a fost arestat, timp de o ora, de agentii Serviciului de Informatii. Juan Guaido a fost retinut, impreuna cu doi ziaristi, dupa ce masina.

Brazilia l recunoaste pe liderul opozitiei din Venezuela drept adevaratul presedinte

Guvernul Braziliei a anuntat sambata, printr-o declaratie de presa, ca il recunoaste pe liderul Opozitiei din Venezuela drept adevaratul presedinte al tarii si nu pe actualul sef al statului Nicolas Maduro, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )