Libnet.ro
UNICEF

23:00

Criza politica in Marea Britanie! Ministrul Muncii a demisionat din Guvern si din Partidul Conservator, pe fondul tensiunilor privind Brexit

B1 B1,
Criza politica in Marea Britanie! Ministrul Muncii a demisionat din Guvern si din Partidul Conservator, pe fondul tensiunilor privind Brexit

Amber Rudd, ministrul britanic al Muncii si Pensiilor, a demisionat sambata seara din Guvernul condus de Boris Johnson si din Partidul Conservator. Ea si-a motivat decizia invocand inlaturarea. continuă pe B1

Exista si parlamentari plictisiti de criza politica istorica din Marea Britanie. Jacob Rees-Mogg, somn de voie in timpul unei sedinte cruciale pentru viitorul arhipelagului (VIDEO)

Scena a unor framantari politice fara precedent in ultimii 300 de ani, Marea Britanie ramane, totusi, tara umorului sec. Dovada vie a acestui fapt este conservatorul Jacob Rees-Mogg, care, marti seara, in ti.

Fondul norvegian de investitii promite sa ramana in Marea Britanie

Administratorul fondului de inves-titii norvegian in valoare de 1 trilion de dolari priveste dincolo de agitatia politica actuala din Marea Britanie si promite ca va ramane in piata indiferent de ce se va intampla.

Premierul din Marea Britanie vrea alegeri anticipate pentru 15 octombrie, cand ar mai fi putin peste doua saptamani pana la Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, miercuri, alegeri generale anticipate pentru data de 15 octombrie, in conditiile in care deputatii cauta o maniera sa evite un Brexit fara acord, astfel ca i-au.

Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii. Anuntul oficial

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook. Marul discordiei: pensiile. Anuntul oficial. Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii Ministrul Muncii, Marius Budai, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ataca pe Klaus Iohannis sau, dupa cum il .

ADANCIREA CRIZEI POLITICE DIN MAREA BRITANIE Alegeri sau Brexit dur?

Mark Blyth: Jeremy Corbyn vrea sa distruga partidul lui Thatcher * Lira sterlina, sub pragul de 1,2 dolari - cel mai scazut nivel din octombrie 2016 Un nou conflict asupra dilemei Brexitului se prefigureaza, de data aceasta intre premierul Boris Johnson, care a promis ca va scoate Marea Britanie din UE pe 31 octombrie cu sau fara un acord care sa guverneze relatia dintre parti, si parlamentul britanic, unde majoritatea parlamentarilor se opun unei iesiri fara o intelegere cu UE.

Marea Britanie: Tripleti arestati dupa ce au incercat sa se foloseasca de ADN-ul lor identic pentru a scapa de inchisoare

Trei barbati au fost condamnati la inchisoare vineri in Marea Britanie pentru detinerea unor arme de foc, dupa ce politia a stabilit ca toti tripletii au fost implicati in incercarea de a livra armele unui criminal. Politia nu a putut stabili doar pe baza probei ADN implicarea celor trei, asa ca au fost necesare alte dovezi printre care imagini ale camerelor de supraveghere si investigarea telefoanelor lor, potrivit CNN.

Pregatiri pentru Brexit. Peste 140.000 de romani s-au inregistrat deja pentru a obtine noul drept de sedere in Marea Britanie

Peste 140. 000 de romani s-au inregistrat pentru a obtine noul drept de sedere in Marea Britanie, arata un anunt postat astazi pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti.

Peste 140.000 de romani s-au inregistrat pentru a obtine noul drept de sedere in Marea Britanie, dupa Brexit Peste 410.000 de romani se afla in Regatul Unit

Peste 140. 000 de romani s-au inregistrat pentru a obtine noul drept de sedere in Marea Britanie, care le garanteaza drepturile in Regatul Unit dupa Brexit, anunta Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. Conform datelor statistice oficiale furnizate de Ministerul Afacerilor Externe, in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord locuiesc aproximativ 411. 000 de cetateni romani. Acestia reprezinta cea de-a doua comunitate europeana din Regatul Unit, dupa cea poloneza.

Marea Britanie: Opozitia spune ca va bloca organizarea de anticipate

Partidele de opozitie din Marea Britanie au spus, vineri, ca vor bloca a doua incercare a premierului Boris Johnson de a convoca alegeri anticipate la mijlocul lunii octombrie, transmite Reuters.

Bancile digitale din Marea Britanie estimeaza triplarea clientilor, in 2020

Bancile digitale din Marea Britanie, precum Revolut, Tandem, Starling, Monzo si N26, sunt intr-o continua crestere si se asteapta ca anul viitor vor ajunge sa stranga 35 de milioane de clienti din intreaga lume, potrivit cercetarilor din Accenture citat de Finextra.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )