Libnet.ro
UNICEF

12:00

Criza refugiatilor si razboiul din Siria, dosarele de pe masa SRI, CIA, FBI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza refugiatilor si razboiul din Siria, dosarele de pe masa SRI, CIA, FBI

Ce s-a discutat, care a fost pozitia Romaniei si mai ales care vor fi efectele deciziilor luate in legatura cu criza refugiatilor, a conflictului din Ucraina si a evolutiei situatiei din Siria vom afla in perioada urmatoare. Deocamdata, stim doar. continuă pe Wall-Street Ro

Razboiul din Siria deschide pentru prima data Seiful Apocalipsei ce contine specii de plante cu scopul conservarii lor

Banca Mondiala de Seminte Svalbard sau Seiful Apocalipsei, cum a fost numita, ce contine specii de plante pe cale de disparitie cu scopul conservarii lor, a fost pentru prima data deschisa din cauza razboiului.

Razboiul din Siria deschide pentru prima data Seiful Apocalipsei ce contine specii de plante destinate refacerii ecosistemelor in cazul unor catastrofe naturale

Banca Mondiala de Seminte Svalbard sau Seiful Apocalipsei, cum a fost numita, ce contine specii de plante pe cale de disparitie cu scopul conservarii lor, a fost pentru prima data deschisa din cauza razboiului.

Presedintele turc, despre criza refugiatilor: inchiderea frontierelor sau a-i lasa pe migranti sa moara inecati nu reprezinta o solutie

Presedintele turc Recep Erdogan a criticat miercuri Europa pentru ca si-a inchis frontierele in fata refugiatilor veniti din Siria si alte tari din Orientul Mijlociu. inchiderea frontierelor sau a-i lasa pe.

Mai mult pragmatism in criza refugiatilor

Criza refugiatilor sirieni a inceput cu aproape patru ani in urma, dar Europa a simtit efectele razboiului civil abia anul acesta. Sute de mii de persoane isi cauta acum scaparea pe Batranul Continent, dar in acest moment nicio tara nu pare capabila sa rezolve prea bine un fenomen scapat de sub control.

Foreign Policy Romania la Adevarul Live, ora 12.00:Europa in criza refugiatilor, intalnire Obama-Putin in SUA

Uniunea Europeana se zbate in criza refugiatilor care continua sa soseasca la frontierele sale. Romania s-a pozitionat impotriva primirii cotelor obligatorii de migranti, dar va trebui sa se conformeze deciziilor de la Bruxelles.

Prim-vicepresedintele CE, avertisment dur cu privire la criza refugiatilor

Frans Timmermans, vicepresedintele Comisiei Europene CE), a avertizat ca, in cazul in care nu se ajunge la o solutie pentru criza refugiatilor, extrema dreapta in Europa ar putea sa cunoasca o ascensiune.

Raportul OCDE privind criza refugiatilor: Cererile de azil ar putea depasi un milion

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a publicat un raport in care a aratat ca, criza refugiatilor este una fara precedent si care va dura, insa Europa are capacitatea si experienta necesare pentru a-i face fata, potrivit Agerpres.

Washingtonul respinge sugestia lui Lavrov ca SUA si-a schimbat pozitia fata de razboiul din Siria

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat miercuri ca Statele Unite sunt tot mai receptive fata de pozitia Moscovei cu privire la razboiul civil din Siria, o afirmatie respinsa imediat de catre Washington, relateaza Reuters in pagina electronica.

Perchezitii in Berlin in locatii despre care se crede ca sunt folosite de islamisti ce sustin luptele din Siria

Politia germana a anuntat ca a facut in dimineata zilei de marti perchezitii in opt locatii din Berlin, despre care se crede ca sunt folosite de islamisti ce sustin luptele din Siria, transmite Reuters.

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Criza refugiatilor, rezolvata daca intervenim in zonele de conflict

Presedinte Klaus Iohannis a declarat, miercuri sera, dupa sedinta Consuliului European ca solutia la criza imigrantilor este interventia in Siria pentru a opri conflictul care ii obliga pe oameni sa isi paraseasca tara.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )