Libnet.ro
UNICEF

10:15

Criza ruso-ucraineana EXPLODEAZA. Petro Porosenko sustine ca amenintarea unui RAZBOI TOTAL cu Rusia e IMINENTA. Donald Trump se implica si el in conflict

B1 B1,
Criza ruso-ucraineana EXPLODEAZA. Petro Porosenko sustine ca amenintarea unui RAZBOI TOTAL cu Rusia e IMINENTA. Donald Trump se implica si el in conflict

Conflictul dintre Ucraina si Rusia, dupa incidentele militare din Marea Azov, este la un pas sa degenereze. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a vorbit despre amenintarea unui razboi total cu Rusia, pe. continuă pe B1

Ucraina se confrunta cu amenintarea unui razboi total cu Rusia - presedintele Porosenko

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca Ucraina se confrunta cu amenintarea unui razboi total cu Rusia, care si-a sporit drastic prezenta militara la granita, scrie AFP.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko: Cum sa mergi la biserica unde slujba incepe cu rugaciuni pentru Putin si Kiril?

Soarta Bisericii Autocefale Ucrainene se decide in aceste zile la Sinodul Patriarhiei Ecumenice. in acest context, presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat, miercuri, ca poporul sau nu poate merge la o.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a promulgat legea martiala

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a promulgat miercuri actul cu privire la legea martiala, introdusa in Ucraina pe fondul intensificarii tensiunilor cu Rusia, fara precedent de mai multi ani, a anuntat purtatorul sau de cuvant, relateaza AFP.

Petro Porosenko promulga Legea martiala

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a promulgat astazi actul cu privire la legea martiala, introdusa in Ucraina pe fondul intensificarii tensiunilor cu Rusia, a anuntat purtatorul sau de cuvant, relateaza AFP.

Ce vor sa obtina Vladimir Putin si Petro Porosenko in urma confruntarii navale din largul peninsulei Crimeea

In spatele confruntarii navale dintre Ucraina si Rusia in largul Crimeei se afla doi lideri - Vladimir Putin la Moscova si Petro Porosenko la Kiev - profund preocupati de consolidarea popularitatii lor in cadere libera, releva Le Vif.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )