Libnet.ro
UNICEF

14:15

CRIZA SIRIA. Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a ...

România Liberă România Liberă,
CRIZA SIRIA. Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a ...

CRIZA SIRIA: Un singur membru al echipei care a filmat imaginile cu presupusul atac chimic din 21 august din Siria, aparute pe YouTube, a supravietuit, se arata intr-un interviu citat de Foreign Policy, in editia electronica, transmite Mediafax. Activista Razan Zaitouneh, care conduce Violations Documentation Center din Siria, a declarat ca echipa sa a mers in suburbia Damascului, Zamalka, imediat dupa atacul chimic care ar fi avut loc la 21 august. Personalul comisiei locale din Zamalka, ce . continuă pe România Liberă

Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a supravietuit (VIDEO)

Un singur membru al echipei care a filmat imaginile cu presupusul atac cu acrme chimice din Damasc de pe 21 august, a supravietuit, potrivit unui interviu citat de Foreign Policy. Activista Razan Zaitouneh, care.

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

CRIZA SIRIA. SUA nu vor repeta experienta Irakului. Vezi cine a declarat asta!.

Secretarul american de Stat, John Kerry, a promis, vineri, ca Statele Unite nu vor repeta experienta razboiului din Irak daca vor trebui sa actioneze militar impotriva Siriei, transmite Mediafax. Nu vom repeta acest moment, a declarat Kerry in fata presei, la Washington. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

CRIZA SIRIA. NATO nu va participa la o operatiune militara in Siria.

Presupusa folosire a armelor chimice de catre regimul sirian cere un raspuns din partea comunitatii internationale, dar o interventie directa a NATO este exclusa, a declarat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, pentru presa daneza, transmite Mediafax. Eu nu vad care ar fi rolul NATO intr-o reactie internationala impotriva regimului sirian, a declarat Rasmussen pentru presa daneza, informeaza editia electronica a cotidianului Politiken. El .

CRIZA SIRIA. Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie ...

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, in virtutea dreptului de interventie umanitara, a afirmat joi un purtator de cuvant al Downing Street, conform Mediafax. Pozitia guvernului cu privire la legalitatea oricarui tip de actiune indica in mod clar faptul ca, in cazul in care interventia din cadrul Consiliului de Securitate al ONU este blocata, Marea Britanie va .

CRIZA SIRIA. Cand cred expertii rusi c-o sa fie atacata Siria.

Expertii rusi contactati de RIA Novosti cred ca Siria nu va fi atacata inaintea summitului G20 de la Sankt-Petersburg si considera ca retorica tarilor occidentale seamana pentru moment mai degraba cu o demonstratie de forta, relateaza agentia rusa in pagina electronica, transmite Mediafax. Vladimir Sotnikov, expert al Centrului de securitate internationala la Institutul de economie mondiala si relatii internationale din Moscova IMEMO) si al Institutului de studii orientale al .

CRIZA SIRIA. Cameron: Nu exista 100 la suta certitudine in privinta responsabilitatii ...

Premierul britanic David Cameron a recunoscut, joi, in fata deputatilor ca nu exista 100 la suta certitudine cu privire la responsabilitatea presupusului atac cu arme chimice in Siria, insa s-a aratat convins ca acesta a fost efectuat de catre regimul lui Bashar al-Assad, transmite Mediafax. Nu exista 100 la suta certitudine in privinta responsabilitatii atacului chimic, dar trebuie sa luati o decizie, a declarat David Cameron, cerandu-le deputatilor sa raspunda unei crime .

CRIZA SIRIA. SUA, pregatite. Cum i-ar putea ataca sirienii pe americani.

Statele Unite se pregatesc pentru un posibil val de atacuri cibernetice impotriva companiilor din partea hackerilor care au legaturi cu Siria si Iranul, ca reactie la un atac militar impotriva guvernului sirian al presedintelui Bashar al-Assad, potrivit unei surse citata de Bloomberg, transmite Mediafax. Agentia pentru Securitate Nationala s-a conectat la computerele hackerilor din Orientul Mijlociu pentru a le evalua capacitatea de a perturba retelele de electricitate, sistemele .

CRIZA SIRIA: SUA si Marea Britanie, sigure ca Assad este responsabil de ATACUL CHIMIC.

Premierul britanic David Cameron si presedintele american Barack Obama, care au discutat marti la telefon despre Siria, nu au vreo indoiala cu privire la responsabilitatea regimului al-Assad intr-un atac chimic, a anuntat miercuri Downing Street, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Spionii americani au ascultat discutii ale armatei despre ATACUL CHIMIC Cei doi lideri au convenit ca toate informatiile disponibile confirma ca un atac chimic a avut loc . Ei au .

CRIZA SIRIA: Care sunt DOVEZILE americane ce il implica pe Bashar al-Assad in atacul chimic.

Casa Alba a dat publicitatii, vineri, un raport al serviciilor de informatii americane care conchide ca regimul sirian al lui Bashar al-Assad este responsabil de atacul cu arme chimice din 21 august, dintr-o suburbie a Damascului, transmite Mediafax. AFP prezinta principalele puncte ale raportului, care are in total patru pagini. - TREI ZILE INAINTEA ATACULUI: serviciile secrete afirma ca detin informatii care arata ca echipele siriene responsabile de arme chimice, inclusiv .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )