Libnet.ro
UNICEF

15:30

Criza USL se adanceste. Un ministru PNL il ataca pe premier: Ponta blocheaza reforma in Sanatate

Antena3 Antena3,
Criza USL se adanceste. Un ministru PNL il ataca pe premier: Ponta blocheaza reforma in Sanatate

Criza USL pare sa se adanceasca tot mai mult. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta in sedinta de ieri a conducerii PNL, spunandu-le colegilor sai ca nu are. continuă pe Antena3

Preda: PDL si PNL ataca actorii coabitarii. ...

Europarlamentarul Cristian Preda apreciaza, intr-o postare pe blog, ca PDL si PNL ataca actorii coabitarii, PNL vizandu-l pe partenerul de guvernare, iar PDL pe seful statului, scrie Mediafax. De cateva zile, PNL a trecut guvernarea pe plan secund, pentru a afla raspuns la o singura intrebare: cauta Ponta o alta majoritate? Zvonul acesta a fost lansat acum 2-3 saptamani, iar PNL pare sa se fi hotarat sa testeze rezistenta coalitiei USL, folosind figura lui S. Stanescu, secondat de mereu .

Antonescu: Rupererea USL, plauzibila. Liderul PNL s-a intalnit cu Ponta la Guvern.

Crin Antonescu a parasit sediul Guvernului. Crin Antonescu a ajuns la sediul Guvernului, pentru a se intalni cu presedintele PSD, Victor Ponta. La intalnire participa si Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu. ----- Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri ca ruperea Uniunii Social-Liberale este plauzibila, potrivit pesurse. ro. Am suferit o criza pe care as numi-o Criza coabitarii, in sensul prin care prin numirea lui Kovesi dupa intelegerea Ponta si Basescu si noi .

Antonescu: Rupererea USL, plauzibila. Liderul PNL se intalneste cu Ponta la Guvern.

Crin Antonescu a ajuns la sediul Guvernului, pentru a se intalni cu presedintele PSD, Victor Ponta. La intalnire participa si Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu. ----- Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri ca ruperea Uniunii Social-Liberale este plauzibila, potrivit pesurse. ro. Am suferit o criza pe care as numi-o Criza coabitarii, in sensul prin care prin numirea lui Kovesi dupa intelegerea Ponta si Basescu si noi avand o anumita pozitie s-a generat o criza pentru ca a .

Scandal in publicitate. Rechinii ataca ordonanta Ponta, care combate evaziunea fiscala

Rechinii din publicitate ataca ordonanta prin care Guvernul Ponta a decis sa combata evaziunea fiscala din audiovizual, scrie publicatia E-national. Potrivit jurnalistilor, una dintre marile organizatii din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )