Libnet.ro
UNICEF

13:15

CRJ lanseaza aplicatia anticoruptie pentru smartphone si tableta.

România Liberă România Liberă,
CRJ lanseaza aplicatia anticoruptie pentru smartphone si tableta.

Centrul de Resurse Juridice CRJ) lanseaza, luni, de Ziua Internationala Anticoruptie, aplicatia pentru telefoane inteligente si tablete, care te ajuta sa raportezi in timp real un act de coruptie. Aplicatia InfoCoruptie a fost realizata in cadrul proiectului ONG-urile, actori cheie in monitorizarea si implimentarea Strategiei Nationale Anticoruptie 2012 2015. Proiectul este implimentat de Centrul de Resurse Juridice, finantat de Fondul pentru Inovare Civica, un program . continuă pe România Liberă

Aplicatii de calatorie pentru smartphone care-ti fac viata mai usoara in concediu

V-ati planificat vacanta? Ati stabilit programul de facut bagaje? Ati inchiriat dubita pentru gadget-urile de vacanta? Evident, glumesc Dar niste aplicatii de calatorie pentru smartphone e musai sa aveti, nu stiti niciodata ce apare pe moment. Sa vedem, asadar. Am gasit o planificare foarte utila in ceea ce priveste pachetul de aplicatii de calatorie, echipa The PhoneGeeks a EuroGsm vine cu niste recomandari destul de pertinente, de la organizarea itinerariului pana la gasirea variantelor optime de transport si de cazare.

HOT! T-ara lanseaza 2 videoclipuri pentru noua piesa Do You Know Me?!

Cele sase membre ale formatiei sud-coreene le-au oferit fanilor posibilitatea ca pe 1 decembrie sa se delecteze pentru prima data cu clipul piesei Do You Know Me?, acesta fiind dezvaluit in cadrul unui eveniment live. Acum cateva ore insa contul de Youtube al labelului KT Music a preluat clipul si l-a incarcat pe pagina sa.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )