Libnet.ro
UNICEF

07:45

CROATIA: Primarul Zagrebului a fost arestat pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
CROATIA: Primarul Zagrebului a fost arestat pentru coruptie

Milan Bandici, primarul orasului Zagreb inca din anul 2000, a fost arestat duminica intr-un dosar de coruptie. in acelasi caz au mai fost arestati directorul unui holding care se ocupa cu serviciile municipale si proprietarul unei firme private specializata in colectarea si tratatea deseurilor industriale. continuă pe România Liberă

Croatia: Primarul Zagrebului, arestat pentru coruptie

Primarul Zagrebului, Milan Bandici, care conduce aproape fara intrerupere capitala croata incepand din 2000, a fost arestat duminica de politie, intr-o ancheta de coruptie, a anuntat televiziunea nationala HRT, relateaza AFP.

Un fost ofiter SRI a fost arestat pentru trafic international de cocaina

Un fost ofiter SRI a fost arestat pentru trafic international de cocaina. Marian Mohan, un barbat de 61 de ani, este suspectat ca a facut parte si din garda lui Nicolae Ceausescu. Operatiunea Ulivo 99, cea.

Cluburi de fite, paravan pentru sex pe bani. Un impresar cu aviz de la Ministerul Culturii a fost arestat

Patronul unei firme de impresariat artistic din Iasi a fost arestat fiind acuzat ca ar fi racolat zeci de fete pe care le-a obligat sa se prostitueze in cluburi din diferite orase ale tarii. Impresarul se lauda in anunturile postate pe internet ca firma sa are aviz de la Ministerul Culturii.

Mexic: Presupusul sef al cartelului responsabil de disparitia a 43 de studenti a fost arestat

Presupusul sef al cartelului de traficanti de droguri suspectat ca ar fi responsabil de disparitia a 43 de studenti dupa un atac armat provocat de politie in Mexic a fost arestat. Sidronio Casarrubios Salgado,.

Actorul Nicholas Brendon, din serialul Buffy, spaima vampirilor, a fost arestat

Actorul american Nicholas Brendon, cunoscut pentru rolul din serialul Buffy, spaima vampirilor, a fost retinut, vineri, de politistii din statul american Idaho, pentru mai multe acuzatii, printre care si opunerea de rezistenta la arestare, potrivit unui raport al politiei.

Un cuplu de germani a fost arestat in Austria, fiind suspectat ca intentiona sa participe la jihad in Siria

Politia austriaca a arestat, sambata, la cererea unui procuror din Munchen sudul Germaniei), un cuplu de germani suspectat ca intentiona sa plece in Siria pentru a participa la jihad, a anuntat joi politia.

China Nuclear Power a fost selectata pentru dezvoltarea reactoarelor de la Cernavoda

China General Nuclear Power Corporation CGN) a fost desemnata Investitor Selectat pentru dezvoltarea Proiectului Unitatilor 3 si 4 CNE Cernavoda, a anuntat astazi Societatea Nationala Nuclearelectrica SNN), intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )