Libnet.ro
UNICEF

10:45

Croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Rusia

Hotnews Hotnews,
 Croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Rusia

Capitanul echipei Croatiei, mijlocasul Luka Modric Real Madrid), a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, transmite EFE. continuă pe Hotnews

Nominalizari Emmy 2018: dupa 17 ani, HBO a fost detronat de Netflix. Ce seriale si actori sunt in cursa pentru titlul de cel mai bun

Serialele Game of Thrones si Westworld si show-ul Saturday Night Live au primit cele mai multe nominalizari la Emmy 2018, premii ce vor fi decernate pe 17 septembrie. Gala va marca si numeroase premiere, cea mai importanta fiind ca platforma de streaming Netflix a reusit sa detroneze reteaua HBO dupa 17 ani in care a fost cel mai puternic concurent.

Puscas, cel mai curtat jucator roman al momentului.

Atacantul George Puscas se afla in vizorul mai multor echipe din Spania, Italia, Germania si Anglia.

VIDEO Cum se pregateste americanul care a obtinut cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj

Cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica din Cluj 2018 a fost obtinut de echipa SUA, care a obtinut 5 medalii de aur si una de argint. Cel mai bun concurent din partea SUA, James Lin, care a obtinut medalie de aur si scor perfect, a vorbit cu Adevarul despre experienta sa.

PC-urile au avut cel mai bun trimestru din ultimii sase ani

Dupa un declin ce parea sa nu se mai termine, PC-urile au inregistrat un al doilea trimestru foarte bun, ceea ce se traduce prin cele mai bune rezultate din 2012 si pana in prezent, arata datele celor doua companii care masoara piata: IDC si Gartner. HP, Lenovo si Dell sunt companiile cu cele mai bune vanzari.

Luka Modric despre influenta lui Zlatko Dalic asupra echipei: mi place sinceritatea, abordarea si atitudinea sa fata de fiecare jucator

Luka Modric a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre influenta pozitiva a selectionerului Zlatko Dalic asupra reprezentativei Croatiei. Mijlocasul de la Real Madrid a precizat ca antrenorul croat a sosit la echipa intr-un moment dificil si a reusit sa le dea incredere jucatorilor. imi place sinceritatea, abordarea si atitudinea sa fata de fiecare jucator, a spus Modric.

Luka Modric despre influenta lui Zlatko Dalic asupra echipei: mi plac sinceritatea, abordarea si atitudinea sa fata de fiecare jucator

Luka Modric a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre influenta pozitiva a selectionerului Zlatko Dalic asupra reprezentativei Croatiei. Mijlocasul de la Real Madrid a precizat ca antrenorul croat a sosit la echipa intr-un moment dificil si a reusit sa le dea incredere jucatorilor. imi plac sinceritatea, abordarea si atitudinea sa fata de fiecare jucator, a spus Modric.

BRD - liderul rentabilitatilor din BET

Cu un salt de 3,5%, fata de moneda europeana, actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD) reprezinta cel mai rentabil emitent, pentru intervalul 4 - 11 iulie, din cadrul indicelui BET, ce cuprinde cele mai tranzactionate treisprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia celor cinci SIF-uri.

Tratamente naturiste pentru arsuri solare. Cel mai simplu mod prin care poti sa hidratezi pielea incinsa

Durerea si usturimea ce apar ca urmare a arsurilor solare se pot ameliora rapid. Cel mai simplu mod prin care poti sa racoresti si sa hidratezi pielea incinsa este sa folosesti apa rece. Aplic-o pe zonele.

Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bine platit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnand un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As. com noteaza ca atacantul portughez nu a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume, in ciuda intelegerii lucrative incheiate.

SONDAJ Cine a cstigat cel mai mult la summitul NATO?

Unul dintre cele mai tensionate summituri NATO din istoria recenta s-a incheiat cu acorduri in multe zone de interes, inclusiv in privinta Marii Negre, dar si cu dispute majore pe seama banilor, indeosebi intre SUA si Germania, tensiuni ce au putut fi aplanate doar prin angajamente de ultima clipa ale unor tari membre, ca vor mari bugetele de aparare. Cine crezi ca a avut cel mai mult de castigat de pe seama acestui summit, desfasurat cu un ochi spre Rusia lui Putin, calificat de presedintele Trump drept competitor, nu inamic sau prieten?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )