Libnet.ro
UNICEF

22:31

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea declara ca Anul 2018 este anul Sanatatii: Care sunt proiectele cu care aceasta promite sa schimbe sistemul medical din Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca anul 2018 este Anul Sanatatii, un an in care fonduri importante vor fi destinate catre construirea de noi spitale si modernizarea celor aflate in administrarea primariei, dar si catre.

Salariile a 22.000 de bugetari vor scadea! VEZI aici cine sunt GHINIONISTII carora Olguta Vasilescu le va taia LEAFA

Circa 22. 000 de bugetari, angajati din ministere si deconcentrate, vor avea salarii mai mici chiar si cu 40%, a anuntat presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici. De vina sunt trecerea.

Temperaturi NEOBISNUITE in acest weekend: Care sunt MAXIMELE si ce ZONE sunt vizate

Vremea va fi deosebit de calda in acest weekend, chiar si cu 15 grade mai mult decat ar fi normal pentru aceasta perioada a anului. Maximele vor ajunge pana la 18 grade, potrivit Administratiei.

Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna februarie

Februarie este fara indoiala luna indragostitilor. insa nu toate zodiile se bucura de influenta lui Cupidon in aceasta luna. Iata care sunt cele norocoase zodii cand vine vorba de dragoste. Gemeni:.

Cine sunt presedintii de tara care vor vizita Moldova in 2018 la invitatia lui Igor Dodon

In anul 2018, Republica Moldova va fi vizitata de mai multi sefi de state. Primul care va sosi in tara anul curent va fi presedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukasenko, care si-a programat vizita pentru luna aprilie. Anuntul a fost facut de catre Igor Dodon, in cadrul emisiunii Acces direct de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Rezultatele tragerii Loto 6 din 49 din 4 februarie 2018. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 4 februarie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 1 februarie, Loteria Romana a acordat 15. 980 de castiguri in valoare totala de 724. 608,09 lei.

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )