Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cronologia dieselgate, un scandal fara precedent in istoria Germaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cronologia dieselgate, un scandal fara precedent in istoria Germaniei

Primul mare proces al consumatorilor impotriva Volkswagen s-a deschis luni la Brunswick, la aproximativ 30 de kilometri de sediul istoric al VW de la Wolfsburg, si urmeaza sa dureze mai multi ani, in urma dieselgate, un scandal fara precedent in istoria automobilului in Germania, in care sute de mii de clienti cer despagubiri in contul masinilor lor diesel trucate astfel incat sa para mai putin poluante decat in realitate, relateaza AFP, care prezinta cronologia acestui scandal. continuă pe Ziarul Bursa

Dieselgate, un scandal fara precedent in istoria Germaniei

Primul mare proces al consumatorilor impotriva Volkswagen s-a deschis azi, la Brunswick, la aproxima.

Iohannis se implica in cazul Caracal. Cerinta fara precedent a presedintelui, care darama DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa DIICOT, dupa evenimentele din ultimele zile petrecute in cazul Caracal. Seful statului i-a cerut demisia sefului DIICOT, Felix Banila, cel care a fost propus de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si care a fost acceptat si numit in functie chiar de catre Iohannis.

Antonio Guterres: Intoleranta si extremismul sunt amenintari fara precedent

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a declarat, in cadrul sesiunii anuale a Adunarii Generale a Natiunilor Unite, ca lumea se confrunta cu o amenintare fara precedent din partea intolerantei, extremismului violent si terorismului, scrie Mediafax, potrivit Al Jazeera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )