Libnet.ro
UNICEF

21:30

CRONOLOGIE Cele mai grave atacuri armate din SUA

România Liberă România Liberă,
CRONOLOGIE Cele mai grave atacuri armate din SUA

Cel putin 50 de persoane au fost ucise, iar peste 400 au fost ranite, luni, in cel mai sangeros atac armat din istoria Americii. continuă pe România Liberă

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, cere demiterea sefului Garzii de Mediu Cluj, unde ar fi cele mai grave probleme din Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat luni, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca solicita demiterea sefului Garzii de Mediu din judet, Marius Trita, pentru faptul ca nu si-ar fi facut datoria in ceea ce priveste depozitul de deseuri de la Pata Rat.

Cele mai ciudate ritualuri sexuale din toate timpurile. Cum isi satisfaceau faraonii placerile carnale

Sexul este un subiect tabu in unele civilizatii, insa unele popoare practica anumite obiceiuri care par de-a dreptul socante. Masturbarea era considerata un act divin in Egiptul antic, urmare a .

Cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile

Hugh Heffner, fondatorul Playboy, s-a stins din viata la varsta de 91 de ani si a lasat in urma un imperiu care a schimbat istoria si comportamentul publicului cumparator de reviste. Iata care au fost cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile, si din America si din Romania.

SNSPA: Noile generatii sunt cele mai vulnerabile la propaganda anti-occidentala

Noile generatii sunt cele mai vulnerabile la propaganda anti-occidentala, iar in Romania, in ultimii ani, a scazut transmiterea de mesaje pozitive prin intermediul media despre Occident si SUA, insa predomina perceptia ca NATO este mai puternica decat Rusia.

Cea mai cautata femeie din SUA: Ce legatura are cu atacul armat din Las Vegas (FOTO)

Cea mai cautata femeie din SUA in acest moment este Marilou Danley, cea despre care se presupune ca ar fi partenera barbatului care a deschis focul la un festival de muzica country din Las Vegas,.

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum sa gasesti termenul de valabilitate pe certificatul de casatorie

Nenumarate glume despre casatorie circula pe internet. Iata cele mai amuzante bancuri care s-au spus despre nunta.

De ce sculptorii l-au reprezentat pe Stefan cel Mare de cele mai multe ori calare

Domnitorul Moldovei a avut una dintre cele mai lungi domnii, 47 de ani, a purtat zeci de razboaie si in fiecare curte domneasca avea cate o herghelie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )