Libnet.ro
UNICEF

15:15

Crucea daruita de Papa Ioan Paul al II-lea tineretului din intreaga lume, in pelerinaj la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Crucea daruita de Papa Ioan Paul al II-lea tineretului din intreaga lume, in pelerinaj la Alba Iulia

O cruce de lemn inalta de aproape patru metri si o icoana a Maicii Domnului, daruite de Papa Ioan Paul al II-lea tinerilor catolici a ajuns la Catedrala Romano-Catolica din Alba Iulia, luni, 20 octombrie. Crucea este purtata in toata lumea de catre tinerii catolici, intr-o aventura spirituala, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului. continuă pe Adevărul

Crucea daruita tinerilor de Papa Ioan Paul al II-lea in 1984 a ajuns la Bucuresti

Crucea daruita tinerilor de Papa Ioan Paul al II-lea in 1984 si o icoana de la regretatul Suveran Pontif au fost aduse la noi in tara, la catedrala Sfantul Iosif. De 30 de ani, cele doua simboluri sunt purtate.

Bucuresti: Catolicii vor participa,duminica, la o procesiune cu relicva Papei Ioan Paul al II-lea

O procesiune cu relicva Papei Ioan Paul al II-lea va avea loc, duminica, in Capitala, de la Nuntiatura Apostolica la Catedrala Sfantul Iosif, anunta Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti ARCB), citata de Mediafax.

Papa Paul al VI-lea, beatificat

Papa Francisc a oficiat astazi, in Duminica Misiunilor, Sfanta Liturghie si ceremonia de beatificare a Papei Paul al VI-lea, aparator exemplar al demnitatii vietii umane, in prezenta fostului suveran pontif Papa Benedict al XVI-lea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )