Libnet.ro
UNICEF

22:45

Crucea Rosie a achzitionat un 1 milion de masti sanitare pentru institutii cheie in lupta cu coronavirusul. Valoarea materialelor de protectie s-a ridicat la aproape 800,000 de euro

B1 B1,
Crucea Rosie a achzitionat un 1 milion de masti sanitare pentru institutii cheie in lupta cu coronavirusul. Valoarea materialelor de protectie s-a ridicat la aproape 800,000 de euro

Crucea Rosie a anuntat ca a donat Romaniei 1 milion de masti sanitare. Materialele sanitare au fost distribuite in institutiile care intra in contact cu bolnavii de coronavirus. Banii necesari pentru. continuă pe B1

Crucea Rosie a achizitionat un milion de masti sanitare

Crucea Rosie Romana a anuntat ca a achizitionat un milion de masti sanitare.

Solidaritate pe timp de pandemie. Crucea Rosie primeste un milion de dolari de la Philip Morris Romania

Philip Morris Romania a anuntat ca va dona un milion de dolari pentru a sprijini eforturile organizatiei Crucea Rosie Romana impotriva pandemiei provocate de noul coronavirus.

Un milion de masti sanitare achizitionate de Crucea Rosie din donatiile companiilor energetice se afla deja in depozite

Crucea Rosie Romana a anuntat vineri achizitia a 1 milion de masti sanitare. Acestea au ajuns in depozitul central al Crucii Rosii Romane si au fost distribuite mai multor institutii. Valoarea achizitiei de masti sanitare este de 794. 000 euro si a fost realizata cu sprijinul financiar al mai multor companii nationale.

Philip Morris doneaza un milion de dolari pentru Crucea Rosie Romana

Grupul american Philip Morris a facut o donatie record pentru Crucea Rosie Romana,in valoare de un milion de dolari, in contextul pandemiei de coronavirus.

Iuliana Tudor si Crucea Rosie Romana lanseaza campania nationala de strangere de fonduri Romania salveaza Romania

Iuliana Tudor si Crucea Rosie Romana lanseaza campania narionala de strangere de fonduri Romania salveaza Romania. In cadrul acestei campanii se pot dona 2 euro prin numarul special de SMS 8827, valabil in toate retelele de telefonie mobila din tara, fara costuri suplimentare.

Crucea Rosie Romana a achizitionat 10 aparate de testare rapida COVID-19 si 300 de kituri de testare

Crucea Rosie Romana a achizitionat, cu sprijinul OMV Petrom, 10 aparate de testare rapida COVID-19 si 300 de kituri de testare pe care le vor distribui catre mai multe spitale.

Romania salveaza Romania, campanie de strangere de fonduri lansata de Iuliana Tudor si Crucea Rosie Romana: cum poti dona

Iuliana Tudor si Crucea Rosie Romana lanseaza campania nationala de strangere de fonduri Romania salveaza Romania.

Romania risca sa piarda aproape 1,7 milioane de masti sanitare

Firmele care au castigat un contract cu statul pentru furnizarea a 1,67 milioane de masti sanitare sustin ca sunt tinta unei campanii de presa prin care se pune in pericol contractul incheiat cu firma din Turcia.

InternetCorp doneaza 10% din campaniile de comunicare catre Crucea Rosie Romana

InternetCorp, compania care opereaza site-urile wall-street. ro, start-up. ro, kudika. ro, 9AM. ro si garbo. ro anunta ca va dona 10% din toate campaniile de comunicare si video realizate sau rezervate in perioada urmatoare pentru a sustine eforturile in.

COVID-19. Arctic a donat catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, pentru a sprijini unitatile medicale in lupta contra coronavirusului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )