Libnet.ro
UNICEF

17:15

Crucea Tineretului a ajuns la Cluj-Napoca

România Liberă România Liberă,
Crucea Tineretului a ajuns la Cluj-Napoca

Un eveniment religios deosebit de important pentru comunitatea catolica din Cluj este in plina desfasurare. Tinerii din Cluj au intampinat, duminica seara, Crucea Tineretului. Este vorba de o cruce sfintita in anul 1984 de catre Sfantul Ioan-Paul al II-lea, Papa al Romei, si trimisa in pelerinaj in intreaga lume, pentru a vesti Zilele Mondiale ale Tineretului. continuă pe România Liberă

Profi continua extinderea: un nou magazin la Cluj-Napoca, ajungand la o retea de 255 de unitati

Retailerul Profi a deschis un supermarket la Cluj-Napoca si a ajuns astfel la 15 magazine in acest oras si 255 la nivel national.

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial, luni, panglica fiind taiata de cinci fosti sportivi - Simona Richter, Ciprian Porumb, Mircea Barna, Eva Zorgo si Remus Campeanu, informeaza Mediafax.

UPDATE FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, miting la Cluj. Au participat circa 12.000 de persoane din intreg Ardealul

Alegeri prezidentiale 2014. ACL a organizat sambata, 25 octombrie, un miting electoral in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca. Organizatorii spun ca la eveniment au participat circa 18. 000 de simpatizanti din toata regiunea.

impuscaturi langa Cluj. Un francez a tras cu arma in cateva sticle la marginea padurii Faget

Un francez de 24 de ani s-a trezit cu un dosar penal dupa ce vineri, 24 octombrie, dupa-amiaza, a tras cu arma in cateva sticle, la marginea padurii Fagetului, langa Cluj-Napoca.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, miting la Cluj. Sunt asteptate mii de persoane din intreg Ardealul

Alegeri prezidentiale 2014. ACL organizeaza sambata, 25 octombrie, un miting electoral in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca. Evenimentul e programat sa inceapa la ora 11. Organizatorii spun ca se asteapta sa participe la miting mii de simpatizanti din toata regiunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3327 seconds )