Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cruciada DIICOT a ajuns si pe Bursa: cea mai mare ancheta de la Dosarul Rompetrol

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cruciada DIICOT a ajuns si pe Bursa: cea mai mare ancheta de la Dosarul Rompetrol

DIICOT a dat startul celei mai mari anchete desfasurata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) de la dosarul Rompetrol si pana in prezent, in vizorul institutiei aflandu-se oficiali si apropiati ai SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4). continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania s-a deschis la Timisoara. Aparatele, programele si conditiile sunt uimitoare

Noul Smartfeet Studio deschis in Timisoara, in fostele hale ale intreprinderi Electrotimis, este este cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania.

China a depasit Statele Unite si a devenit cea mai mare economie a lumii

China a depasit Statele Unite si a devenit cea mai mare economie a lumii, potrivit datelor publicate in octombrie de Fondul Monetar International, relateaza MarkerWatch. Acest lucru tocmai s-a intamplat si.

Cea mai mare trufa din lume, vanduta cu peste 61.000 de dolari

Cea mai mare trufa din lume a fost vanduta pentru 61. 250 de dolari la o licitatie care a avut loc la New York, informeaza Mediafax.

FOTO VIDEO Cum arata cea mai mare instalatie de Craciun din lume

Pentru a treia oara, un avocat australian a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare instalatie de beculete de Craciun din lume. Ea masoara 120 de kilometri lungime, iar cele peste un milion de beculete colorate creeaza un spectacol de lumini impresionant.

Auchan a finalizat preluarea a 12 galerii comerciale, tranzactie de 261 mil.euro, cea mai mare din Romania

Auchan a finalizat in trimestrul al treilea preluarea a 12 spatii comerciale in care functioneaza hipermarketuri operate de grupul francez, dupa o tranzactie de 261 milioane de euro, una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si.

Swiss Capital, cea mai mare firma de brokeraj din piata, a primit vizita procurorilor DIICOT

Procurorii DIICOT au descins in aceasta dimineata la sediul Swiss Capital, cea mai mare firma de brokeraj de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), potrivit unor persoane prezente la fata locului. Brokerii de la Swiss Capital au intermediat in septembrie.

FOTO Firme de renume vin la Brasov Coresi Shopping, cel mai mare Mall din Transilvania se deschide in martie 2015. Investitia este de 60 de milioane de euro

Coresi Shopping se construieste in locul Uzinei Tractorul si va fi inaugurat in martie 2015. Investitia se ridica la 60 de milioane de euro. Este cea mai mare investitie a Brasovului din ultimii cinci ani.

Cel mai mare actionar al FP propune un nou mandat pentru listarea la Londra

Fondul american Elliott Associates cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea - FP) a introdus pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) din 21 ianuarie acordarea unui nou mandat, valabil pana in luna iulie, pentru listarea la Londra a FP, motivand ca se asteapta ca acest obiectiv sa nu fie atins pana la finele acestui an.

Regizorul britanic Peter Greenaway isi lanseaza cea mai recenta carte in Romania

Cea mai recenta carte a lui Peter Greenaway, Goltzius the Pelican Company, va fi lansata pe 11 decembrie si in Romania, in prezenta autorului. Filmul cu acelasi nume a fost proiectat la BIEFF, imediat dupa premiera de la Festivalul de la Roma. Cartea face parte dintr-o serie dedicata de cineastul britanic marilor personalitati ale artei universale.

Prima criza majora in casnicie nu apare dupa 7 ani: cand dau cuplurile piept cu cea mai neagra perioada a mariajului

Pana de curand, statisticilecertificau ideea conform careia cuplurile casatorite se confrunta cu cel mai dificil moment al relatiei in cel de-al saptelea an de mariaj, perioada dupa care s-ar inregistra si cea mai crescuta rata de divort. insa un studiu recent, realizat pe cupluri casatorite de peste 30 de ani avanseaza un alt adevar.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )