Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSA a platit aproape 5,77 milioane lei pentru asigurarea salariatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSA a platit aproape 5,77 milioane lei pentru asigurarea salariatilor

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) a incalcat legea, in 2012, neefectuand toate operatiunile de incasari si plati prin unitatile trezoreriei statului, potrivit Curtii de Conturi CC). continuă pe Ziarul Bursa

Impact vrea o majorare de capital de 80 milioane de lei pentru finantarea proiectelor

Consiliul de Administratie al Impact Developer and Contractor IMP) propune actionarilor o majorare de capital social de 80 milioane lei, la 277,8 milioane lei, prin aport in numerar, cu emisiune de noi actiuni.

4 milioane de lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnic

Consiliul Judetean CJ) Valcea a aprobat, zilele trecute, rectificarea bugetului Spitalului Judetean de Urgenta SJU). Ion Cilea, presedintele CJ, spune ca unitatea sanitara va primi 4 milioane de lei pentru achitarea unor arierate si plata salariilor celor peste 1000 de angajati.

Actionarii FP au aprobat reducerea capitalului cu 677 milioane lei

Actionarii Fondului Proprietatea FP) au aprobat luni reducerea capitalului social cu 676,9 milioane lei, la 12,861 miliarde lei, si distribuirea banilor catre actionari, prin diminuarea valorii nominale a actiunilor de la un leu la 0,95 lei, potrivit.

CSSPP a facut plati fara temei legal de 1,78 de milioane lei

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP) a efectuat plati fara temei legal in valoare de 1,78 de milioane de lei reprezentand premii, prime de vacanta, prime cu ocazia casatoriei, contributii aferente angajatorului si tichete cadou, potrivit Raportului Curtii de Conturi aferent anului 2012.

28,4 milioane lei, nota de plata pentru deszapezirea judetului Calarasi

Viscolul care a spulberat Baraganul si a troienit judetul Calarasi are o nota de plata pe masura. Societatea Drumuri si Poduri SA Calarasi, detinuta de Consiliul JudeteanCJ) va trebui sa achite pentru deszapezire 28,4 milioane de lei. Institutia a incheiat contracte cu unele firme pana in 2015. Unele dintre ele au mai deszapezit judetul si in alti ani.

Migrantii moldoveni reveniti in tara au primit 200 de milioane de lei pentru afacerile lor, prin programul PARE 1+1

E vorba de peste 300 de afaceri din sectorul agricol, panificatie, constructii, reparatii, intretinere auto, tipografii si servicii electrotehnice si de electromontaj, deschise de moldovenii reveniti in tara cu ajutorul fondurilor oferite prin Programul de Atragere a Remitentelor in Economie.

2 milioane euro pentru Miss Deszapezirea. Cum au obtinut doua fotomedele un contract de la CNADNR

Doua fotomodele din Bistrita au obtinut de la CNADNR un contract de deszapezire de peste doua milioane de euro. Surorile Loredana si Cosmina Salanta s-au angajat sa curete mai multe drumuri nationale din.

Romgaz vrea acreditive de 14 milioane dolari pentru importuri de gaze rusesti

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) va selecta, in perioada urmatoare, o banca cu care sa incheie un contract pentru deschiderea de acreditive de 14 milioane dolari. Fondurile urmeaza sa fie folosite pentru garantarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )