Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSEKE ATTILA: UDMR nu sustine ordonanta pentru modificarea Codurilor penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSEKE ATTILA: UDMR nu sustine ordonanta pentru modificarea Codurilor penale

UDMR nu sustine modificarea legislatiei penale prin ordonanta de urgenta, a anuntat astazi, la RFI, liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. continuă pe Ziarul Bursa

Cseke Attila: UDMR nu sustine o eventuala Ordonanta de Urgenta pentru Codurile Penale

UDMR nu sustine modificarea legislatiei penale prin Ordonanta de Urgenta, spune liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. Guvernul ar putea adopta o ordonanta pentru articolele declarate constitutionale din Codul Penal si din cel de Procedura Penala.

Tudorel Toader: Nu s-a discutat despre amnistie si gratiere. Ce spune despre ordonanta pentru modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat modul cum Guvernul va da o ordonanta de urgenta privind Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

SILVIA BUICANESCU, DEPOZITARUL CENTRAL Suntem autorizati ca Local Operating Unit pentru emiterea codurilor LEI

Depozitarul Central a fost autorizat in calitate de Local Operating Unit LOU) pentru emiterea codurilor LEI Legal Entity Identifier), a anuntat, marti seara, Silvia Buicanescu, director general al Depozitarului, in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital 2018, organizata de Asociatia Brokerilor.

Iohannis respinge modificarea Codurilor Penale prin OUG: Guvernul nu poate legifera prin ordonanta pe o speta care este in procedura uzuala in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul nu poate modifica legislatia penala prin ordonanta de urgenta, pentru ca ar incalca astfel o decizie a CCR. Deci, nu se poate, concluzioneaza presedintele. Seful statului a facut aceste precizari la Bruxelles, inainte de reuniunea Consiliului European.

Dragnea explica urgenta modificarii Codurilor Penale: Colegii nostri au motivat ca este o istorie care nu se mai termina

Liviu Dragnea sustine ca PSD a decis ca e nevoie de o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale deoarece procesul legislativ se prelungeste foarte mult. Colegii nostri au motivat pentru ca este o istorie care nu se mai termina.

Guvernul da OUG pentru modificarile Codurilor Penale. Dancila a iesit la explicatii

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca liderii PSD au decis in cadrul CEx ca modificarile la Codurile Penale sa fie facute prin ordonanta de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )