Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSLAB a primit 662 solicitari scrise in primele noua luni, din care 267 au fost conforme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSLAB a primit 662 solicitari scrise in primele noua luni, din care 267 au fost conforme

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) a primit 662 solicitari scrise in primele noua luni din acest an, din care 267 au fost conforme, 381 au fost intrebari sau solicitari de informatii diverse/generale la care Secretariatul de Procedura a raspuns in scris, iar 14 cereri neconforme, potrivit unui raport al institutiei trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Recordul de turisti in istoria Castelului Corvinilor a fost stabilit in primele noua luni ale anului 2017

Castelul Corvinilor a inregistrat peste 300. 000 de turisti numai in primele noua luni ale acestui an, o cifra record in istoria monumentului istoric.

In noua luni s-au inmatriculat aproape 380.000 de masini second-hand din import, de aproape cinci ori mai multe decat masinile noi

In primele noua luni ale anului inmatricularile de masini second-hand din import au crescut cu 70%, pana la aproape 380. 000 de unitati, iar la masini noi avansul a fost de 16%, pana spre aproape 80. 000 unitati, arata datele DRPCIV. Anul se va incheia cu aproximativ 500. 000 de masini SH aduse din import si cu aproximativ 100. 000 de masini noi, totul pe fondul disparitiei timbrului de mediu. La anul probabil ca piata va fi diferita, fiindca exista planuri de introducere a unei noi taxe auto.

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a crescut cu 7,1%, in primele opt luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, in termeni nominali, a crescut in primele opt luni fata de perioada similara din anul trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 7,1%, respectiv cu 7,2%, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

Volumul lucrarilor de constructii a scazut ca serie bruta cu 4,9%, in primele opt luni

Volumul lucrarilor de constructii a scazut, in primele opt luni din acest an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 4,9%, respectiv cu 7,7%, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

A slabit 55 de kilograme in noua luni. Ce a aruncat prima data din frigider

Pana acum 9 luni, Kate Writer, o tanara in varsta de 25 de ani din Long Jetty, Australia, cantarea 120 de kilograme. Obisnuia sa isi inceapa ziua cu o bautura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )