Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM anunta un pas important in privinta protocoalelor cu SRI. Victor Alistar: Trebuie sa existe consecinte

Antena3 Antena3,
CSM anunta un pas important in privinta protocoalelor cu SRI. Victor Alistar: Trebuie sa existe consecinte

CSM anunta ca in sedinta de miercuri,Plenul Consiliului urmeaza sa examineze raspunsurile transmise, la solicitarea acestuia, de catre institutiile din sistemul judiciar, cu privire la protocoalele. continuă pe Antena3

CSM anunta un pas important in privinta protocoalelor cu SRI

CSM anunta ca in sedinta de miercuri,Plenul Consiliului urmeaza sa examineze raspunsurile transmise, la solicitarea acestuia, de catre institutiile din sistemul judiciar, cu privire la protocoalele.

Scandal urias in jurul protocoalelor SRI-Parchete: Diferente intre semnaturi

Razvan Dumitrescu a lansat o serie de intrebari legate de protocolul semnat intre SRI si Parchet. Sunt aceste documente falsificate? Lipsesc informatii esentiale? Jurnalistul a venit si cu cateva exemple, pe.

Tariceanu, dupa desecretizarea protocoalelor SRI - Parchet: Institutiile legitime ale statului sunt numai de decor. Deciziile se iau in alta parte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat, vineri, desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, declarand ca lucrurile trebuie duse pana la capat pentru ca ar fi existat o fratie nesanatoasa care a functionat importiva principiilor general acceptate de functionare a unei societatii democratice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )