Libnet.ro
UNICEF

23:15

CSM audiaza candidatii propusi pentru trei functii de conducere la DIICOT

Antena3 Antena3,
CSM audiaza candidatii propusi pentru trei functii de conducere la DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa audieze luni candidatii propusi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru trei functii de conducere in cadrul Directiei de. continuă pe Antena3

CSM audiaza candidatii propusi pentru trei functii de conducere la DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa audieze luni candidatii propusi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru trei functii de conducere in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, informeaza Mediafax.

CSM audiaza candidatii propusi de Toader pentru functii de conducere la DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa audieze luni candidatii propusi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru trei functii de conducere in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Noi motive de ingrijorare pentru soferii cu masini diesel! Tarile din Occident impun sau, dupa caz, intentioneaza sa impuna o noua serie de restrictii pentru masinile care folosesc motorina. Ba mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )