Libnet.ro
UNICEF

22:31

CSM, aviz negativ pentru proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea codurilor penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM, aviz negativ pentru proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea codurilor penale

ACTUALIZARE 20:35 PICCJ: Modificarea textului privind infractiunea de conflict de interese echivaleaza cu dezincrimnarea acesteia Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a declarat ca modificarea textului privind infractiunea de conflict de interese echivaleaza cu dezincrimnarea in practica a acestei infractiuni, se arata intr-un comunicat de presa. * ACTUALIZARE 18:00 Sefa instantei supreme, dupa plenul CSM: Ministrul a avut o alta sedinta *ACTUALIZARE 16:06 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a dat, astazi, aviz negativ asupra proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, informeaza Digi24. *ACTUALIZARE 11:25 Kovesi: Daca intra in vigoare dezincriminarea unor infractiuni, prejudiciile constatate nu vor mai putea fi acoperite. continuă pe Ziarul Bursa

CSM, aviz negativ pentru proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea codurilor penale

ACTUALIZARE 16:06 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a dat, astazi, aviz negativ asupra proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, informeaza Digi24. *ACTUALIZARE 11:25 Kovesi: Daca intra in vigoare dezincriminarea unor infractiuni, prejudiciile constatate nu vor mai putea fi acoperite.

CSM a dat AVIZ NEGATIV pentru proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale(VIDEO)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat un aviz negativ miercuri cu privire la proiectele de ordonanta de urgenta referioare la gratiere si la modificarile din codurile penale, informeaza B1.

Protest la Constanta fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal

Un protest fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal, promovate de Ministerul Justitiei, este anuntat pe Facebook, de la ora 17. 00 la Constanta, in fata Prefecturii.

Proteste in Capitala si in mai multe judete din tara, duminica, fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal

Noi proteste sunt anuntate, duminica seara, fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astfel de mitinguri sunt programate atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii.

Sucevenii vor protesta in fata Prefecturii fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal

La Suceava a fost anuntat, pe Facebook, un protest fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Sucevenii sunt asteptati la ora 17. 00, la Prefectura Suceava.

Consiliul Superior al Magistraturii, aviz negativ pentru cele doua proiecte de ordonanta care vizeaza gratierea si modificarea Codului Penal

Consiliul Superior al Magistratilor a avizat negativ, in plen, cele doua proiecte de ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere si pentru modificarea Codului Penal, informeaza Digi24. Procurorul general Augustin Lazar a confirmat deciziile CSM. Avizul CSM este consultativ.

VIDEO FOTO Peste 300 de galateni au protestat fata de ordonanta privind gratierea: La inchisoare, nu la guvernare!

Sute de galateni s-au adunat in fata Palatului Administrativ din Galati pentru a-si exprima nemultumirea fata de intentia Guvernului de a adopta ordonanta privind gratierea. Oamenii au cantat si au fluturat tricolorul, dar in special au strigat lozinci si au afisat pancarte cu mesaje anticoruptie.

Peste 500 de oameni sunt asteptati la Pitesti la protestul legat de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal

Duminica, de la ora 17:00, la Pitesti, in Piata Milea din fata Prefecturii Arges, a fost anuntat pe Facebook un protest legat de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal. Protestul din Pitesti a primit si aprobare din partea autoritatilor. Peste 500 de oameni sunt asteptati la eveniment.

La Piatra Neamt se striga: Nu va fie frica, ordonanta pica! DNA, sa vina sa va ia! Protestatarii marsaluiesc prin centrul orasului

Piatra Neamt este unul din orasele in care s-a anuntat desfasurarea unui protest impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal. Mobilizarea s-a facut pe retelele de socializare.

La Piatra Neamt s-a strigat: Nu va fie frica, ordonanta pica! DNA, sa vina sa va ia! Protestatarii au marsaluit prin centrul orasului FOTO VIDEO

Piatra Neamt este unul din orasele in care s-a anuntat desfasurarea unui protest impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal. Mobilizarea s-a facut pe retelele de socializare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )